yavuz besicilik 24.04.2026

Vezirköprü’de Serdar Tuncer’e Yoğun İlgi

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.09.2026 - 11:01, Güncelleme: 28.09.2026 - 11:01 394 kez okundu.
 

Vezirköprü’de Serdar Tuncer’e Yoğun İlgi

Vezirköprü Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Vezirköprü Kitap Günleri, birbirinden değerli yazarları kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Etkinliğin altıncı gününde şair ve yazar Serdar Tuncer, Vezirköprülü okurlarla bir araya geldi.
Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Serdar Tuncer, şiir, edebiyat, kültür ve hayata dair sohbetiyle katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı. Salonun tamamen dolduğu programda Tuncer’in şiirleri ve kendine özgü anlatımı büyük beğeni topladı. Programa Vezirköprü’nün yanı sıra çevre ilçe ve şehirlerden de vatandaşların katılması dikkat çekti. İmza Kuyruğu Oluştu Söyleşinin ardından düzenlenen imza programında uzun kuyruklar oluştu. Serdar Tuncer, kitaplarını okurları için imzalarken hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Gül: Kültür ve Sanat Etkinliklerini Sürdüreceğiz Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Kitap Günleri’ne gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gül, “İkincisini düzenlediğimiz Vezirköprü Kitap Günlerimizin her gününde hemşehrilerimizin yoğun ilgisini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Kıymetli şair ve yazar Serdar Tuncer’i Vezirköprü’müzde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İlçemizden ve çevre ilçelerden programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Vezirköprü’müzü kültürün, sanatın ve edebiyatın güçlü buluşma noktalarından biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Bir hafta boyunca yazar buluşmaları, söyleşiler ve imza programlarıyla devam eden 2. Vezirköprü Kitap Günleri, ilçenin kültür ve sanat hayatına hareketlilik kazandırıyor.
Vezirköprü Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Vezirköprü Kitap Günleri, birbirinden değerli yazarları kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Etkinliğin altıncı gününde şair ve yazar Serdar Tuncer, Vezirköprülü okurlarla bir araya geldi.

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Serdar Tuncer, şiir, edebiyat, kültür ve hayata dair sohbetiyle katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı.

Salonun tamamen dolduğu programda Tuncer’in şiirleri ve kendine özgü anlatımı büyük beğeni topladı. Programa Vezirköprü’nün yanı sıra çevre ilçe ve şehirlerden de vatandaşların katılması dikkat çekti.

İmza Kuyruğu Oluştu

Söyleşinin ardından düzenlenen imza programında uzun kuyruklar oluştu. Serdar Tuncer, kitaplarını okurları için imzalarken hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gül: Kültür ve Sanat Etkinliklerini Sürdüreceğiz

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Kitap Günleri’ne gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Gül, “İkincisini düzenlediğimiz Vezirköprü Kitap Günlerimizin her gününde hemşehrilerimizin yoğun ilgisini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Kıymetli şair ve yazar Serdar Tuncer’i Vezirköprü’müzde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İlçemizden ve çevre ilçelerden programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Vezirköprü’müzü kültürün, sanatın ve edebiyatın güçlü buluşma noktalarından biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bir hafta boyunca yazar buluşmaları, söyleşiler ve imza programlarıyla devam eden 2. Vezirköprü Kitap Günleri, ilçenin kültür ve sanat hayatına hareketlilik kazandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.