yavuz besicilik 24.04.2026

Vezirköprü’de Engelliler Haftası Etkinliğinde Bilal Göregen Rüzgarı Esti

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.05.2026 - 09:54, Güncelleme: 14.05.2026 - 09:54 187 kez okundu.
 

Vezirköprü’de Engelliler Haftası Etkinliğinde Bilal Göregen Rüzgarı Esti

Vezirköprü ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda özel bireyler yeteneklerini sergilerken, sanatçı Bilal Göregen verdiği konserle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Vezirköprü Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde organize edilen programa Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Rahmani Karakaya, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Çil, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Murat Gül, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha görünür olması adına çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak için çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Etkinlikte söz alan Vezirköprü Engellilere ve Ailelerine Destek Derneği üyesi Mert Çevik ise engelliliğin yalnızca fiziksel bir durum olmadığını ifade ederek, toplumsal ön yargıların kaldırılması gerektiğine dikkat çekti. Program kapsamında özel eğitim okulları ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan dans, müzik ve gösteri performansları sahnelendi. Katılımcılar öğrencilerin gösterilerini uzun süre alkışladı. Etkinliğin sonunda sahneye çıkan Bilal Göregen, seslendirdiği eserlerle programa katılanlara mini konser verdi. Program renkli görüntülerle sona erdi.
Vezirköprü ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda özel bireyler yeteneklerini sergilerken, sanatçı Bilal Göregen verdiği konserle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Vezirköprü Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde organize edilen programa Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Rahmani Karakaya, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Çil, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Murat Gül, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha görünür olması adına çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak için çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinlikte söz alan Vezirköprü Engellilere ve Ailelerine Destek Derneği üyesi Mert Çevik ise engelliliğin yalnızca fiziksel bir durum olmadığını ifade ederek, toplumsal ön yargıların kaldırılması gerektiğine dikkat çekti.

Program kapsamında özel eğitim okulları ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan dans, müzik ve gösteri performansları sahnelendi. Katılımcılar öğrencilerin gösterilerini uzun süre alkışladı.

Etkinliğin sonunda sahneye çıkan Bilal Göregen, seslendirdiği eserlerle programa katılanlara mini konser verdi. Program renkli görüntülerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.