Vezirköprü’de Kayıp Şahıs Arama Çalışmaları Sürüyor
Vezirköprü’de Kayıp Şahıs Arama Çalışmaları Sürüyor
Vezirköprü ilçesine bağlı Susuz Mahallesi’nde kaybolan 60 yaşındaki Nimet Serdar’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sekizinci gününde devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, 17 Ocak 2026 Cumartesi günü kendisinden haber alınamayan Serdar için sekiz gündür bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması yürütülüyor. Vezirköprü Kaymakamlığı koordinesinde devam eden çalışmalarda 20 jandarma personeli, 22 asayiş komando personeli, 6 AFAD personeli, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı kadavra köpek unsuru ile 15 vatandaş katılıyor.
Ekiplerin sekiz gündür sürdürdüğü arama çalışmalarında şu ana kadar Serdar’a ait herhangi bir bulguya ulaşılamadı.
Susuz Mahalle Muhtarı Kadir Çalışır, Epilepsi hastası olduğu belirtilen Nimet Serdar’ı gören ya da kendisiyle ilgili bilgi sahibi olan vatandaşların güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

