Vezirköprü OSB’de 2 Yıldır Aynı Manzara Fotoğraf Var, Fabrika Yok!

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.08.2026 - 16:07, Güncelleme: 28.08.2026 - 16:07 741 kez okundu.
 

Vezirköprü OSB’de 2 Yıldır Aynı Manzara Fotoğraf Var, Fabrika Yok!

Anahtar Parti Vezirköprü İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Gör basın açıklaması gerçekleştirdi.
Gör gazetemize yaptığı yazılı açıklamada: “Vezirköprü’de sorunlar bitmediği gibi, Organize Sanayi Bölgesi üzerinden de iki ayda bir birkaç fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşım yapılarak milletin gazı alınmaya çalışılıyor. Bu Organize Sanayi’nin yapımı iki yıldır devam ediyor. Ortada hâlâ doğru düzgün üretim yok. Çakılı duran, bacası tüten bir yer neden gerçek anlamda faaliyete geçirilemiyor? Yoksa duyduklarımız doğru mu? “Senin paran olsa Vezirköprü gibi bir yere iş yeri açar mısın?” Eğer bu söz gerçekten söylendiyse ve Vezirköprü’ye yatırımcı gelmeyeceğine inanılıyorsa, o zaman vatandaşın karşısına çıkıp bunun hesabı verilmeli. Biz fotoğraf değil, fabrika ve istihdam istiyoruz. Biz sosyal medya şovu değil, Vezirköprü’nün geleceğini istiyoruz. Bu ilçenin gençleri iş için başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorsa, artık herkes üzerine düşen sorumluluğu sorgulamalı. Eğer Vezirköprü’ye güvenmiyorsanız, Vezirköprü’nün önünü açamıyorsanız, o koltuklarda daha fazla oturmayın.” İfadelerine yer verdi.
Anahtar Parti Vezirköprü İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Gör basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gör gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:

“Vezirköprü’de sorunlar bitmediği gibi, Organize Sanayi Bölgesi üzerinden de iki ayda bir birkaç fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşım yapılarak milletin gazı alınmaya çalışılıyor.

Bu Organize Sanayi’nin yapımı iki yıldır devam ediyor. Ortada hâlâ doğru düzgün üretim yok. Çakılı duran, bacası tüten bir yer neden gerçek anlamda faaliyete geçirilemiyor?

Yoksa duyduklarımız doğru mu?

“Senin paran olsa Vezirköprü gibi bir yere iş yeri açar mısın?”

Eğer bu söz gerçekten söylendiyse ve Vezirköprü’ye yatırımcı gelmeyeceğine inanılıyorsa, o zaman vatandaşın karşısına çıkıp bunun hesabı verilmeli.

Biz fotoğraf değil, fabrika ve istihdam istiyoruz.

Biz sosyal medya şovu değil, Vezirköprü’nün geleceğini istiyoruz.

Bu ilçenin gençleri iş için başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorsa, artık herkes üzerine düşen sorumluluğu sorgulamalı.

Eğer Vezirköprü’ye güvenmiyorsanız, Vezirköprü’nün önünü açamıyorsanız, o koltuklarda daha fazla oturmayın.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.