OBELYA 12.09.2025

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Türkiye Yarı Finallerinde

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.01.2026 - 09:15, Güncelleme: 10.01.2026 - 09:15 1661 kez okundu.
 

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Türkiye Yarı Finallerinde

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi (KMPAL) Genç Kızlar (A) Voleybol Takımı, 2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı Sinop Okul Sporları Bölge Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla Türkiye Yarı Finallerine yükseldi.
Sinop’ta düzenlenen bölge şampiyonası müsabakalarında Ankara ve Kastamonu temsilcileriyle karşılaşan KMPAL, her iki maçı da 3-0’lık skorlarla kazanarak grup birincisi oldu. Turnuva boyunca tek bir set dahi vermeyen takım, başarısının tesadüf olmadığını bir kez daha ortaya koydu. Maç Sonuçları KMPAL: 3 – Ankara Ekibi: 0 KMPAL: 3 – Kastamonu Ekibi: 0 Elde edilen bu başarıyla Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, 5–8 Şubat 2026 tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Türkiye Yarı Finalleri Müsabakalarında ilçeyi, ili ve bölgeyi temsil etme hakkı kazandı. Okul Müdürü Erkan Ulaşır, şampiyon sporcuları tebrik ederek, “Bu başarıda emeği büyük olan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Batuhan Bayrakçı’ya ve katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca eğitimde olduğu gibi sporda da her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Vezirköprü Kaymakamımız Sayın Özgür Kaya ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Resul Özata başta olmak üzere destek veren herkese okulumuz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi’nin başarılı sporcuları, Türkiye finalleri yolunda bir kez daha tebrik edilirken, yarı final müsabakalarında kendilerine başarılar dilendi.  
Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi (KMPAL) Genç Kızlar (A) Voleybol Takımı, 2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı Sinop Okul Sporları Bölge Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla Türkiye Yarı Finallerine yükseldi.

Sinop’ta düzenlenen bölge şampiyonası müsabakalarında Ankara ve Kastamonu temsilcileriyle karşılaşan KMPAL, her iki maçı da 3-0’lık skorlarla kazanarak grup birincisi oldu. Turnuva boyunca tek bir set dahi vermeyen takım, başarısının tesadüf olmadığını bir kez daha ortaya koydu.

Maç Sonuçları

  • KMPAL: 3 – Ankara Ekibi: 0
  • KMPAL: 3 – Kastamonu Ekibi: 0

Elde edilen bu başarıyla Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, 5–8 Şubat 2026 tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Türkiye Yarı Finalleri Müsabakalarında ilçeyi, ili ve bölgeyi temsil etme hakkı kazandı.

Okul Müdürü Erkan Ulaşır, şampiyon sporcuları tebrik ederek, “Bu başarıda emeği büyük olan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Batuhan Bayrakçı’ya ve katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca eğitimde olduğu gibi sporda da her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Vezirköprü Kaymakamımız Sayın Özgür Kaya ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Resul Özata başta olmak üzere destek veren herkese okulumuz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi’nin başarılı sporcuları, Türkiye finalleri yolunda bir kez daha tebrik edilirken, yarı final müsabakalarında kendilerine başarılar dilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.