Eskişehir Samsunlular Derneği’nden Özlem Gazetesi’ne Ziyaret

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.08.2026 - 16:38, Güncelleme: 11.08.2026 - 10:33 12127 kez okundu.
 

Eskişehir Samsunlular Derneği’nden Özlem Gazetesi’ne Ziyaret

Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret ederek Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ile bir araya geldi.
Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Özlem Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ile bir araya gelen Demir, ilçede gerçekleştirilen Kunduz Yağlı Güreşleri ve festivale ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vezirköprü’de gerçekleştirilen etkinlikler, Kunduz Festivali ve ilçenin tanıtımına yönelik çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aslen Vezirköprü Sarıalan Mahallesinden olan Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, 23 Ağustos’ta Eskişehir Kocakır Piknik Alanı’nda düzenlenecek Keşkek Festivali hakkında da bilgi verdi. Demir, Vezirköprü ve Samsunlu herkesi Keşkek Festivali’ne davet ederek, hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Özlem Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ise nazik ziyaretinden dolayı Kamil Demir’e teşekkür ederek, gerçekleştirilecek Keşkek Festivali’nin hayırlı ve güzel bir etkinlik olmasını temenni etti.  
Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret ederek Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ile bir araya geldi.

Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Özlem Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ile bir araya gelen Demir, ilçede gerçekleştirilen Kunduz Yağlı Güreşleri ve festivale ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vezirköprü’de gerçekleştirilen etkinlikler, Kunduz Festivali ve ilçenin tanıtımına yönelik çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aslen Vezirköprü Sarıalan Mahallesinden olan Eskişehir Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir, 23 Ağustos’ta Eskişehir Kocakır Piknik Alanı’nda düzenlenecek Keşkek Festivali hakkında da bilgi verdi.

Demir, Vezirköprü ve Samsunlu herkesi Keşkek Festivali’ne davet ederek, hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Özlem Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü İrfan Ağca ise nazik ziyaretinden dolayı Kamil Demir’e teşekkür ederek, gerçekleştirilecek Keşkek Festivali’nin hayırlı ve güzel bir etkinlik olmasını temenni etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Okuyucu
(13.08.2026 00:37 - #9771)
Vezirköprü gerçekten değişik bir ilçe, bildiğim tüm ekonomik öngörüler bu ilçede yerle yeksan oluyor,ev fiyatları Samsun mekezden pahalı ama kiralar daha düşük, merkez nüfusu 35 bin olan ve sanayi-turizm potansiyeli olmayan bir ilçede ev fiyatlarının 7-8 milyona çıkması gerçekten inanılmaz, nüfus kaybeden bir ilçede umarım 6-8 yıl sonra ev fiyatları yine aynı yerinde saymaz yoksa ev alanlar,zaman-enflasyon dengesinde sanki zararlı çıkacaklar gibi,bu görüşüm bu proje için değil bu arada genel ilçe için
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.