OBELYA 12.09.2025

Vezirköprülü Seçgin Bu Kez de Çaycuma’da Koştu

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.11.2025 - 15:47, Güncelleme: 17.11.2025 - 15:47 6809 kez okundu.
 

Vezirköprülü Seçgin Bu Kez de Çaycuma’da Koştu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen 5. Çaycuma Yol Koşusu, bu yıl da yoğun katılım ve başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildi. Toplam 212 kayıtlı atletin yer aldığı yarışmada, Vezirköprülü sporcu İbrahim Seçgin, kendi yaş kategorisinde 4. sırayı elde ederek ilçesini başarıyla temsil etti.
Muhteşem bir havada gerçekleşen etkinlikte, sporcular yeniden düzenlenen 10 kilometrelik parkurda yarıştı. Ayrıca yaklaşık aynı sayıda katılımcı, 3 kilometrelik halk koşusunda mücadele etti. Yarış sonrası açıklama yapan Seçgin, “Memleketimi temsil etmekten gurur duyuyorum. Bu kez de Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde koştum. İnşallah farklı yerlerde Vezirköprü’yü temsil etmek nasip olur.” ifadelerini kullandı. İstanbul Atletizm Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü, Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü, Tempo Spor Kulübü, Çaycuma Atletizm Spor Kulübü, Bursa Atletizm Masterler Kulübü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Anadolu Hisarı İdman Yurdu ve Safder Kartoğlu Koşu Grubu gibi birçok kulüpten atletlerin katıldığı yarışta, kadın ve erkeklerde toplam 18 dalda 47 sporcuya madalya verildi.  
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen 5. Çaycuma Yol Koşusu, bu yıl da yoğun katılım ve başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildi. Toplam 212 kayıtlı atletin yer aldığı yarışmada, Vezirköprülü sporcu İbrahim Seçgin, kendi yaş kategorisinde 4. sırayı elde ederek ilçesini başarıyla temsil etti.

Muhteşem bir havada gerçekleşen etkinlikte, sporcular yeniden düzenlenen 10 kilometrelik parkurda yarıştı. Ayrıca yaklaşık aynı sayıda katılımcı, 3 kilometrelik halk koşusunda mücadele etti. Yarış sonrası açıklama yapan Seçgin, “Memleketimi temsil etmekten gurur duyuyorum. Bu kez de Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde koştum. İnşallah farklı yerlerde Vezirköprü’yü temsil etmek nasip olur.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Atletizm Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü, Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü, Tempo Spor Kulübü, Çaycuma Atletizm Spor Kulübü, Bursa Atletizm Masterler Kulübü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Anadolu Hisarı İdman Yurdu ve Safder Kartoğlu Koşu Grubu gibi birçok kulüpten atletlerin katıldığı yarışta, kadın ve erkeklerde toplam 18 dalda 47 sporcuya madalya verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.