Vezirköprü, İstanbul’da Tanıtılacak
Vezirköprü, İstanbul’da Tanıtılacak
Vezirköprü Belediyesi, 5-8 Kasım tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek 12. Samsun Tanıtım Günleri’nde yerini alacak. Dört gün sürecek organizasyonda Vezirköprü’nün tarihi, kültürel mirası, doğal güzellikleri ve yöresel değerleri tanıtılacak.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen 12. Samsun Tanıtım Günleri için hazırlıklar sürüyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek organizasyonda Vezirköprü Belediyesi de ilçenin tanıtımı için yer alacak.
Vezirköprü’nün Değerleri İstanbul’a Taşınacak
Sadrazamlar şehri Vezirköprü’nün köklü tarihi, zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve yöresel değerleri, tanıtım günleri kapsamında İstanbul’da ziyaretçilerle buluşturulacak.
Vezirköprü Belediyesi tarafından hazırlanacak tanıtım standında ilçenin turizm potansiyeli ve kültürel zenginlikleri ön plana çıkarılacak. Organizasyon aynı zamanda İstanbul’da yaşayan Vezirköprülüler için de memleket hasretini giderecek bir buluşma fırsatı sunacak.
Başkan Gül’den Hemşehrilerine Davet
Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, tüm hemşehrilerini 12. Samsun Tanıtım Günleri’ne davet ederek şu ifadeleri kullandı:
“Vezirköprü’müzün sahip olduğu değerleri İstanbul’da tanıtmanın heyecanını yaşıyoruz. Gurbetteki hemşehrilerimizle buluşacağımız bu güzel organizasyona tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”
5-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 12. Samsun Tanıtım Günleri’nde Vezirköprü, İstanbul’da hem ilçenin tanıtımını yapacak hem de gurbette yaşayan hemşehrileriyle buluşacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

