MHK'DAN SEFA ADAYIN'A DERBİDE GÖREV
MHK'DAN SEFA ADAYIN'A DERBİDE GÖREV
Vezirköprü’lü genç hakemimiz Sefa Adayın'a Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Trabzon Spor AŞ - Galatasaray AŞ. derbi karşılaşmasında önemli bir görev daha verildi.
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginin 14.hafta karşılaşmasında, 29 Ocak 2025 Çarşamba günü saat 14.00'te Trabzon Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan Trabzon Spor AŞ. Kadın Futbol takımı ile Galatasaray AŞ. Kadın Futbol takımları arasında oynanan derbi karşılaşmasında görev aldı. Karşılaşmada iyi bir yönetim gösteren Adayın, otoriteler den tam not alarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Performansı ile göz dolduran Sefa Adayın, Ziraat Türkiye Kupası eleme maçları ve Bölgesel Amatör Liginde görev alması bekleniyor.
Hakemlik kariyerinde ki hedeflerinin basamaklarını alnının akıyla birer birer geçen genç hakemimiz Sefa Adayın'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.