CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’DAN BASIN AÇIKLAMASI “HAYATA GEÇMEYEN ORGANİZE”

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.10.2024 - 09:49, Güncelleme: 12.10.2024 - 09:49 5015 kez okundu.

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’DAN BASIN AÇIKLAMASI “HAYATA GEÇMEYEN ORGANİZE”

Vezirköprü ilçesi olarak her nedendir bilinmez ama bir türlü faaliyete geçirilemeyen ancak ismini de her gün ağzımızdan düşürmediğimiz Organize Sanayimiz bir arpa boyu yol almadı.
Günlük siyasette süsleyip süsleyip çalışmalar hızla devam ediyor gibi konuşulup bırakılıyor. Çok konuşup algı oluşturarak bizlerin gözlerini boyadıklarını sanıyorlar. Diğer bir adıyla aklıyla dalga geçiyorlar. İlçe siyasetçileri boş laf üreterek leyleğin günü lakırtı ile geçer misali zaman geçiriyorlar. Bu arada plan ve projenin bile iptal edildiği veya edilmeye çalışıldığını duyuyoruz. Bu durumu haber alan ilçe kaymakamı devreye girip iptal edilmesini engelliyor. Bir zamanlar miting meydanlarında belediye başkanının elini kaldıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kendir, kenevir fabrikasını kendir şehri olan Vezirköprü’ye yapacağız dedi.Ancak ilçenin iktidar siyasileri bu sözün bile gerçekleşmesini sağlayamadılar. Bu fabrikanın Havza ilçesine yapıldığını duyduk. Muhalefet partiler konuyla alakalı basın açıklaması yaptı. Kendir üreticileri ve halkımız da konuya duyarsız kaldı. İktidar partileri meydana bile çıkmadılar. Yeni Belediye Başkanımız Murat Gül’de Kızılcahamam toplantısında ilçemiz adına olumlu gelişmeler oldu diye açıklama yapmış. Bu olumlu gelişmeleri halkımızın bilme ve takip etme hakkı var. Toplantılar, güzel konuşmalar, vaatler sürekli yapıldı ve yapılıyor. Ancak fiiliyat da başarı elde edemiyoruz. Umarız sayın Gül bu aksak siyaseti değiştirir. Dediği gibi Havza – Vezirköprü yol çalışmasını en kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Yine ilçemizin Organize Sanayisinin , en yakın zamanda tamamlanarak , ilçemizin işsizliğini bir nebze de olsa etkileyerek yararlı olurlar. Umuyoruz ki kenevir fabrikası sözüne dönmez. Verilen sözlerin üzerine gidilerek hayata geçirilmesini sağlanır. Göreve gelmeden önce Edis, bin beş yüz kişilik çimento fabrikasının görüşmeleri yapıldı, örencik bölgesine yapılacak. İngiliz şirketi çevreye zarar vermeyen teknoloji ile donanımlı fabrika kuruyoruz dedi. En kısa sürede faaliyete geçecek diyerek işçi alım listeleri aldığı bile bölgemiz halkınca söylendi. Ancak On Beş yıl görev yapan Edis hiç halkın sorunlarını eğilemeden yılını doldurup gitti. Bizler muhalefet partisi olarak tüm verilen sözlerin havada kalmaması için takip edip gündemde tutacağız. İlçemizin yararına kim bir çivi çakarsa ona teşekkür ediyoruz. Sivil Toplum Örgütlerimizin ilçe sorunlarını belirleyip, iktidar partilerini uyararak bu sorunların çözülmesini sağlama çabaları göstermeleri gerekir. Vezirköprü için her birey sorumlu davranmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sanayici
(12.10.2024 09:53 - #3965)
Arsa tapusu tahsisin de iki kişilik poz bu işin olmayacağının ayak sesleri önde olan herkes vitrine oynuyor Mütevelli heyeti ile bir olamayan yöneticiler osb sorununu çözemez Chp size tşk ederim
(0) (0)