Okullar İçin Kura Çekildi

YEREL 02.09.2023 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2760+ kez okundu.
 

Okullar İçin Kura Çekildi

Vezirköprü’deki okullara hizmetli, temizlik personeli alımı için yapılan başvuruların kurası noter huzurunda çekildi.
Vezirköprü’deki okullara hizmetli, temizlik personeli alımı için yapılan başvuruların kurası noter huzurunda çekildi.    Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş ilanlarına İŞKUR aracılığıyla başvuru yapanların kuraları çekildi.   Atatürk İş Merkezi salonunda Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Nemiz tarafından çekilen kurada İlçe Milli Eğitim Müdür Resul Özata ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Arslan Yıldırım hazır bulundu.   İŞKUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  çalışacak  iş için bin 100 kişi  başvuruda bulundu.    95 kişinin çalışacağı  personel kura çekimi ile belirlendi.    47 kırsalda bulunan  okullarda, 48 kişi ise şehir merkezindeki okullarda görev yapacak.    Merkez ve köy okullarında kurada isimleri çıkan kişilerin listesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde askıya çıkacağı bildirildi.  Vezirköprü Milli Eğitim Müdürü Resul Özata : “ Personel alımlarının noter huzurunda şeffaf bir şekilde yapıldı. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi 
Vezirköprü’deki okullara hizmetli, temizlik personeli alımı için yapılan başvuruların kurası noter huzurunda çekildi.

Vezirköprü’deki okullara hizmetli, temizlik personeli alımı için yapılan başvuruların kurası noter huzurunda çekildi. 

 

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş ilanlarına İŞKUR aracılığıyla başvuru yapanların kuraları çekildi.

 

Atatürk İş Merkezi salonunda Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Nemiz tarafından çekilen kurada İlçe Milli Eğitim Müdür Resul Özata ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Arslan Yıldırım hazır bulundu.

 

İŞKUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  çalışacak  iş için bin 100 kişi  başvuruda bulundu. 

 

95 kişinin çalışacağı  personel kura çekimi ile belirlendi. 

 

47 kırsalda bulunan  okullarda, 48 kişi ise şehir merkezindeki okullarda görev yapacak. 

 

Merkez ve köy okullarında kurada isimleri çıkan kişilerin listesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde askıya çıkacağı bildirildi. 
Vezirköprü Milli Eğitim Müdürü Resul Özata : “ Personel alımlarının noter huzurunda şeffaf bir şekilde yapıldı. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.