Vezirköprü Gençlik Merkezi Yıl Sonu Sergisi Davetlileri Büyüledi

 

Vezirköprü Gençlik Merkezi’nin  açmış olduğu   meslek edindirme kurslarıyla takı tasarım, filografi çalışmaları, amigurumi , müzik, resim ve el sanatları ile renkli sahnelere tanık oldu .

Vezirköprü Gençlik Merkezi’nin açtığı kurslarda öğrendikleri bilgilerle eserler yapan kursiyerler, yaptıkları bu eserleri Çamlık Parkında açılan yıl sonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sundular.

Kurslara yıl boyunca katılan kursiyer  öğrenciler ustalara taş çıkartan eserler ortaya koydular. 

 Sergide gitar ve bağlama eğitimi gören  öğrenciler  mini konser verirken, ele emeği göz nuru takı tasarım, filografi çalışmaları, amigurumi oyuncak yapımı, resimde akrilik ve yağlı boya, karakalem çalışmaları sergilendi.

Bunun yanı sıra  çocuklara yönelik yüz boyama ve akıl ve zeka oyunları ile eğlenceli dakikalar geçirildi. İşaret  dili ve diksiyon eğitimi öğrencileri ile gösterisi ile son buldu.

Çamlık Parkında düzenlenen  serginin  açılış kurdelesini Kaymakam Özgür Kaya,ilçe Milli eğitim Müdürü Resül Özata , Gençlik ilçe Spor Müdürü Mehmet Uyar Vezirköprü Gençlik Merkezi  Müdürü Mecit Keskin ,Özlem Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Hayati Ağca, ve Avukat Emre Ağca kesti.