Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vezirköprü’de Ziyaretlerde Bulundu

 

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bilal Acar Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ilçede yerel yayın yapan Özlem Gazetesi’ni de  ziyaret etti.

Federasyon’un faaliyetleri hakkında  bilgi veren  Acar : “ Vezirköprülülerin iş imkanı nedeniyle göç ettikleri  ikinci memleketleri   Tekirdağ ve ilçeleri . Çok sayıda  Samsunlu ve Vezirköprülülerin yaşadığı Trakya bölgesinde yaşayan hemşerilerimizi tek çatı altında toplamak amacıyla bölgede dernekleri birleştirerek Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu’nu kurduk.” Dedi

“Kurumsal bir Federasyonuz , Samsunlular olarak büyük bir aileyiz. Ayrımız gayrımız yok. Ortak paydamız Samsunlu olmamız.” Diyen Başkan Bilal Acar :  Tekirdağ ilinde ve ilçelerinde iş, sosyal ve siyaset alanında güçlü olmamız için bürokratlarla, bölgenin milletvekilleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla temas içindeyiz. Yöneticilik bir  bayrak yarışı, bu gün bizler yarın başkaları bu hizmet bayrağı en iyi yerele taşıyacak. Yarın gençlerimiz Federasyonunda görev alacaklar,  söz sahibi olacaklarını  ” ifade etti.

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bilal Acar’a, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tülücü, Adem Çil, Samsun Büyük Şehir Belediyesi Daimi Encümeni Halil İbrahim Doğan,  Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Hıdır Öncel ve Erhan Kükürt  eşlik etti.

Gazetenin Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bilal Acar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduğunu teşekkür ettiğini belirtti.