Öğretmenevi Yıkılıyor mu ?

Gündemde bulunan maddelerin görüşülmesinden sonra Başkan Gül gündem dışı çalışmaları hakkında belediye meclis üyelerini bilgilendirdi.

Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül ,   Cumhuriyet Meydanına Büyükşehir Belediyemizin yapacağı katlı otopark projesini hayata geçirmek için  alanda bulunan binaların yıkılması yönünde çalışmalara başlanacağını belirtti.

Öğretmenevi binasını   yıkılmadan   projeyi hayata geçirebilir miyiz şeklinde düşünüyorduk.  Fakat katlı otopark projesinin istediğimiz şekilde olmayacağından dolayı yıkılmasının uygun olacağı yönünde karar kıldıklarını belirten Başkan Gül : Katlı otopark projesi  üzerinde uzun süredir teknik personelimiz  çalışılıyor. Proje ile ilgili tekrar geniş çaplı belediye meclis üyelerimizi ve Vezirköprü kamuoyunu bilgilendireceğiz. “ Dedi

Söz alan Yeniden Refah Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kurt ise  ; “Katlı Otopark Projesinin daha kapsamlı olabilmesi için Hükümet Binasının da yıkılmasının  daha uygun olacağını belirtti. Deprem yönetmeliğine göre Hükümet binasının zaten yıkılması gerekiyor. Bu vesile ile geniş bir alan kazanmış oluruz. “ şeklinde konuştu.