Kunduz Yağlı Güreşleri 11 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

 

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu  2024 Yılı Yağlı Güreş Takvimini açıkladı” diyen  Kunduz Yağlı Güreşleri Ağası Halil İbrahim Çiçek : Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri 11 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Vezirköprü geçmiş yıllara oranlar bu yıl daha görkemli, daha katılımı  fazla olacak bir yağlı güreş tertip edecek. Türkiye Yağlı Güreşlerinde Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin  tek alternatifi Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri “ Dedi

“Belediye Başkanı Gül ile istişare içindeyiz”

“Yeni seçilen  Vezirköprü  belediye başkanımız Murat Gül ile istişare içinde olup,  geçmişte yaşanan eksikleri tespit edip, güreş severleri, ve konukları en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyen Güreş Ağası Çiçek :” Vezirköprü’nün tanıtımında  Kunduz Yağlı Güreşleri büyük rol üstleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırkpınar güreşlerinde altın kemer takınan bütün  baş pehlivanlar Kunduz er meydanında peşrev çekecekler. Ata sporu güreşin Vezirköprü’de daha iyi yerlere taşımak için maddi manevi katkı sağlayacağız.

“Kunduz Yağlı Güreşlerine Herkesi Davet Ediyorum”

Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan bütün Vezirköprülü hemşerilerimi 11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak Kunduz Yağlı Güreşlerinde, güreş seyretmeye, hasret  gidermeye , sıla ziyareti yapmaya bekliyoruz. 

Şimdiden hazırlıklarımız bütün  hızıyla devam ediyor.  Demokrasinin beşiğini temsil eden muhtarlarımıza bu yıl özel seyir tribünü   hazırlıyoruz. “ dedi.