Kırıkkale Üniversitesi Dekanı Yeşildağ Özlem Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Kırıkkale Üniversitesi  İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Vezirköprülü Prof. Dr. Abdussamed Yeşildağ,   Gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca ile Vezirköprü’nün genel durumu   hakkında uzun bir sohbet yaptılar.

“Vezirköprü haberlerini Özlem Gazetesi’nden takip ediyorum, olumlu gelişmelerden dolayı çıkan haberlerden mutlu oluyorum,  olumsuz haberlerden üzülüyorum.”  Diyen Kırıkkale Üniversitesinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı aynı zamanda Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Yeşildağ : “ Doğup, büyüdüğümüz, ilk, orta ve lise eğitimini tamamladığımız, bir çok anılarımızın olduğu,   çok sevdiğimiz ilçemizin Dünya’ya çılan penceresi  Vezirköprü Özlem Gazetesi aracılığı ile  ilçemizin gündemini takip ediyorum. Büyük zorluklar içinde bu imkanı bizlere sağlayan, Vezirköprü Özlem Gazetesi Ailesine sonsuz teşekkür ediyorum.”  İfadelerini kullandı.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Ağca;  Bürokraside, akademik alanda  Vezirköprülülerin sayısının artması bizleri çok memnun ediyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi

Dekan Yeşildağ’ın ziyaretine Amasya Üniversitesi Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi Adem Yeşildağ ve Almanya’da Din Görevlisi Sabri Çayan eşlik ettik.