ÖNCÜ DÖNER AÇILIŞINA İLGİ BÜYÜK OLDU

 

Osman  Karaca , Mehmet  İğci ve Hüseyin Çatal’ın 'nin açmış olduğu Öncü Döner, Vezirköprü Cumhuriyet Mahallesi  Gençlik Caddesi üzerinde hizmet verecek.

13 Mayıs 2024 Pazartesi  ( bugün ) gerçekleştirilen açılışta Belediye Başkanı Av. Murat Gül,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik , Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu,  Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar , Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Şakir  Demirkan , Ziraat Odası Başkanı Aslan  Kaya, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kaya , çok sayıda esnaf ve davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan Gül : “  Vezirköprü'de yeni bir lokanta  açılmasından mutluluk duy dum. Benim için bu açılışın daha farklı bir yanı var.  İşletme sahipleri sevdiğim çocukluk arkadaşlarım,  kendilerini ve arkadaşlarımı yetiştiren ailelerini  tebrik ediyorum,  başarılar diliyorum .  Katılımcılara saygılar sunuyorum .” Dedi

Çiçek bahçesine çevrilen  Öncü Döner Lokantası’nın işletme sahipleri Osman  Karaca , Mehmet  İğci ve Hüseyin Çatal davetliler özel ilgilendiler.

 Açılış duasını Köprülü Mehmet Paşa Cami İmam Hatibi Bilal Saraçoğlu  gerçekleştirdi. Açılışa katılan davetlilere Öncü Hatay Dürüm ve ayran  ikram edildi.