ANKARA & VEZİRKÖPRÜ PLATFORMU'NDAN, KUNDUZ GÜREŞLERİ AĞASI'NA ZİYARET

Ankara Yenimahalle Anadolu Bulvarı Anatoly İş Merkezi'nde altın kemerler, şiltler, ağalık objeleri ile dizayn edilen şirket ofisinde gerçekleşen görüşmede Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ‘e  Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Koşar, Mustafa Yörür, Tolga Dinç ve Yunus Kuzu eşlik etti.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağa Çiçek " Allah 7. defa Vezirköprü Kunduz Güreşleri Ağalığı'nı nasıp etti. Kunduz Güreşleri bu alanda artık bir Türkiye markası, geçen yıl yapılan güreşleri 60 bin güreş sever izledi. Türkiye'nin en önemli başpehlivanları kıspet bağladı. Ağalık kültürü ülkemizde önemli bir halk kültürü ve ben bu kültürü özümsediğimi, hakkıyla temsil ettiğimi düşünüyorum. Ağalık titrini yeni alanlar, hali hazırdaki güreş ağaları bu işin inceliklerini, geleneğini artık bize soruyor, danışıyor. Bende Vezirköprülü bir ağaya yakışır şekilde temsiliyet görevimi yapıyorum. Ankara & Vezirköprü Platformu'nda sürekli maddi - manevi yanındayım. Çalışmaları da takdire şayan, ziyaretiniz için teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Platform Başkanı Mustafa Sezer, Ağa Halil İbrahim Çiçek'e Vezirköprülü Araştırmacı-Eğitimci Bünyamin Kıvrak tarafından çekilen Şahinkaya Kanyonu tablosunu hediye etti.