Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Gökduman Görevini Tamamladı

YEREL 15.08.2023 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1632+ kez okundu.
 

Başkan Gökduman Görevini Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'ın 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarı ile görevi sona erdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'ın 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarı ile görevi sona erdi. "54 yıllık Kut'lu davamız" Sosyal medya hesabından ilçe başkanlığı görevini bıraktığını duyuran Başkan Gökduman; "Rahmetli Başbuğumuzdan emanet 54 yıllık Kut'lu davamızda aldığım emaneti lekeletmeden teslim ediyorum" dedi. Başkan Gökduman, şükranlarını şu şekilde ifade etti; "İlçe Başkanlığı gibi ulvi bir görevi ifa ederken birlikte yol arkadaşlığı yaptığım, Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanım ve Yönetime, Ülkü Ocak Başkanımız ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Sendikalarımıza, Stk Başkanlarımıza,Mahalle Başkanlarım, 161 mahallemizin kıymetli muhtarlarımıza, Oda Başkanlarımıza,Dernek Başkanlarımıza, Vezirköprü ve yurt dışındaki iş Adamlarına, Kurum Amir ve Müdürlerimize, gecesini gündüzüne katarak fedakarlıkla emek sarf eden her bir dava arkadaşıma şükranlarımı arz ediyorum" dedi.     "Yeni Kurulucak Yönetime Başarılar Diliyor"   Gökduman, " Yeni kurulacak yönetime başarılar diliyor, izler her daim liderimizin ve teşkilatımızın emrinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese saygılar sunuyorum" dedi.   Başkan Gökduman İlçe Başkanlınğı görevi süresince her kesimlerle barışık, ilçe sorunlarına duyarlılık gösteren, sorunların çözümü için gayret gösteren MHP'nin ilçe başkanı olarak arşiv sayfalarında yerini aldı.  
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'ın 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarı ile görevi sona erdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'ın 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarı ile görevi sona erdi.

"54 yıllık Kut'lu davamız"

Sosyal medya hesabından ilçe başkanlığı görevini bıraktığını duyuran Başkan Gökduman; "Rahmetli Başbuğumuzdan emanet 54 yıllık Kut'lu davamızda aldığım emaneti lekeletmeden teslim ediyorum" dedi.

Başkan Gökduman, şükranlarını şu şekilde ifade etti; "İlçe Başkanlığı gibi ulvi bir görevi ifa ederken birlikte yol arkadaşlığı yaptığım, Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanım ve Yönetime, Ülkü Ocak Başkanımız ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Sendikalarımıza, Stk Başkanlarımıza,Mahalle Başkanlarım, 161 mahallemizin kıymetli muhtarlarımıza, Oda Başkanlarımıza,Dernek Başkanlarımıza, Vezirköprü ve yurt dışındaki iş Adamlarına, Kurum Amir ve Müdürlerimize, gecesini gündüzüne katarak fedakarlıkla emek sarf eden her bir dava arkadaşıma şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

 

 

"Yeni Kurulucak Yönetime Başarılar Diliyor"

 

Gökduman, " Yeni kurulacak yönetime başarılar diliyor, izler her daim liderimizin ve teşkilatımızın emrinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese saygılar sunuyorum" dedi.

 

Başkan Gökduman İlçe Başkanlınğı görevi süresince her kesimlerle barışık, ilçe sorunlarına duyarlılık gösteren, sorunların çözümü için gayret gösteren MHP'nin ilçe başkanı olarak arşiv sayfalarında yerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.