Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde Kadro sevinci

YEREL 05.09.2023 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2497+ kez okundu.
 

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde Kadro sevinci

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 36 personel kadroya geçirildi.
  Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 36 personel kadroya geçirildi.   Kamuda çalışan geçici işçilere yönelik başlatılan kadro çalışmaları kapsamında orman teşkilatında çalışan geçici işçiler kadroya geçti.     Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü emrinde çalışan 36 geçici işçi kadrolu oldu. Nisan ayında çıkarılan kanunla kabul edilen kamuda çalışan geçici personelin kadroya geçirilmesi çalışmaları sonuçlandı. Bu kapsamda Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü emrinde çalışan 36 geçici işçi artık kadrolu oldu.   Geçici işçilerin kadroya geçmesi nedeniyle Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü önünde kurban kesildi ve yemek programı düzenlendi.   Programa Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, Müdür Yardımcısı Ali Sürmen, Öz Orman-İş Amasya Şubesi Başkanı Ramazan Şahin, İş Yeri Temsilcisi Faruk Şahin ve İşletme personeli katıldı.   İşçilerin adamış oldukları kurban kesiminde sonra konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer;   Ormancılık; Dört mevsim ve 7/24 süreklilik arz eden yaz köz, kışın buz üzerinde devam eden, sınırları tepe sırtları ve vadilerle çizilmiş, üstü açık, kapısı penceresi olmayan bir iş sahasında zaman mefhumu gözetilmeyen faaliyetleri kapsadığından bu faaliyetleri gerçekleştirilmesinde orman işçilerimizin iş gücüne ve emeğine her zaman ihtiyaç duymaktayız.   Bu nedenle geçici işçi kadrosunda çalışan mesai arkadaşlarımızın sürekli işçi kadrolarına geçmeleri kendilerini, ailelerini ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Orman yangınlarıyla mücadelede kor alevlere karşı korkusuzca en ön saflarda yer alan, ormanın kahramanları olan işçi kardeşlerimizin kadroları hayırlı ve uğurlu olsun. Dedi.   Programda konuşma yapan Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak;   “Fedakarca 7/24 çalışan canları pahasına orman yangınlarında korkusuzca mücadele eden işçi kardeşlerimize kadroları hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.   İşçiler adına Söz alan Vezirköprü Orman İşletme Personeli Serdar Demirdağ;    Kadroya geçişimizde emeği geçen Başta Öz Orman-İş Sendikamıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Orman Bakanımız, Orman Genel Müdürümüze, Bölge Müdürlerimize, İşletme Müdürlerimize ve kadroya geçişimizde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz dedi.  
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 36 personel kadroya geçirildi.

 

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 36 personel kadroya geçirildi.

 

Kamuda çalışan geçici işçilere yönelik başlatılan kadro çalışmaları kapsamında orman teşkilatında çalışan geçici işçiler kadroya geçti. 

 

 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü emrinde çalışan 36 geçici işçi kadrolu oldu. Nisan ayında çıkarılan kanunla kabul edilen kamuda çalışan geçici personelin kadroya geçirilmesi çalışmaları sonuçlandı. Bu kapsamda Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü emrinde çalışan 36 geçici işçi artık kadrolu oldu.

 

Geçici işçilerin kadroya geçmesi nedeniyle Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü önünde kurban kesildi ve yemek programı düzenlendi.

 

Programa Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, Müdür Yardımcısı Ali Sürmen, Öz Orman-İş Amasya Şubesi Başkanı Ramazan Şahin, İş Yeri Temsilcisi Faruk Şahin ve İşletme personeli katıldı.

 

İşçilerin adamış oldukları kurban kesiminde sonra konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer;

 

Ormancılık; Dört mevsim ve 7/24 süreklilik arz eden yaz köz, kışın buz üzerinde devam eden, sınırları tepe sırtları ve vadilerle çizilmiş, üstü açık, kapısı penceresi olmayan bir iş sahasında zaman mefhumu gözetilmeyen faaliyetleri kapsadığından bu faaliyetleri gerçekleştirilmesinde orman işçilerimizin iş gücüne ve emeğine her zaman ihtiyaç duymaktayız.

 

Bu nedenle geçici işçi kadrosunda çalışan mesai arkadaşlarımızın sürekli işçi kadrolarına geçmeleri kendilerini, ailelerini ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Orman yangınlarıyla mücadelede kor alevlere karşı korkusuzca en ön saflarda yer alan, ormanın kahramanları olan işçi kardeşlerimizin kadroları hayırlı ve uğurlu olsun. Dedi.

 

Programda konuşma yapan Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak;

 

“Fedakarca 7/24 çalışan canları pahasına orman yangınlarında korkusuzca mücadele eden işçi kardeşlerimize kadroları hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

 

İşçiler adına Söz alan Vezirköprü Orman İşletme Personeli Serdar Demirdağ;

 

 Kadroya geçişimizde emeği geçen Başta Öz Orman-İş Sendikamıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Orman Bakanımız, Orman Genel Müdürümüze, Bölge Müdürlerimize, İşletme Müdürlerimize ve kadroya geçişimizde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.