Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Servet Çakmak Vefat Etti

12.08.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2108+ kez okundu.
 

Servet Çakmak Vefat Etti

Vezirköprü Kızılcaören Mahallesi’nden Servet Çakmak yaşam mücadelesini kaybetti. Bir süredir amansız hastalık dolayısıyla tedavi gören Servet Çakmak hayatını kaybetti.
  Vezirköprü Kızılcaören Mahallesi’nden Servet Çakmak yaşam mücadelesini kaybetti. Bir süredir amansız hastalık  dolayısıyla tedavi gören Servet Çakmak hayatını kaybetti.   Rahmetli Dursun Çakmak’ın oğlu, Uzman Çvş Erdem Çakmak’ın babası, Fahrettin, Nurettin ve Ali Çakmak’ın kardeşleri, Amasya Şeker Fabrikası’ndan emekli Servet Çakmak’ın cenazesi 13 Ağustos Pazar günü KIzılcaören Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra defin edilecek.
Vezirköprü Kızılcaören Mahallesi’nden Servet Çakmak yaşam mücadelesini kaybetti. Bir süredir amansız hastalık dolayısıyla tedavi gören Servet Çakmak hayatını kaybetti.

 

Vezirköprü Kızılcaören Mahallesi’nden Servet Çakmak yaşam mücadelesini kaybetti. Bir süredir amansız hastalık  dolayısıyla tedavi gören Servet Çakmak hayatını kaybetti.

 

Rahmetli Dursun Çakmak’ın oğlu, Uzman Çvş Erdem Çakmak’ın babası, Fahrettin, Nurettin ve Ali Çakmak’ın kardeşleri, Amasya Şeker Fabrikası’ndan emekli Servet Çakmak’ın cenazesi 13 Ağustos Pazar günü KIzılcaören Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra defin edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.