Otogar Kavşağında Kaza; 4 Yaralı

YEREL 29.08.2023 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1713+ kez okundu.
 

Otogar Kavşağında Kaza; 4 Yaralı

Vezirköprü'de Hastaneye Mahkum Taşıyan Ambülans Otomobil ile çarpıştı.
Vezirköprü'de Hastaneye Mahkum Taşıyan Ambülans Otomobil ile çarpıştı.   Samsun Vezirköprü ilçesinde hasta bir mahkumu taşıyan ambülans ile otomobil çarpıştı 4 kişi hafif yaralandı.   Cumhuriyet Mahallesi İstanbul Caddesi otogar kavşağında meydana gelen kazada İshak Ç. yönetimindeki 55 AV 112 plakalı Ambulans  ile Hatice P. yönetimindeki 41 GH 517 plakalı otomobil çarpıştı.   Kazada, otomobil sürücüsü Hatice P., Asiye Ş., ambülansta bulunan mahkum  B.M.S. ve askeri personel E.U. hafis şekilde yaralandı.   İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   Yaralılar kaldırıldıkları Vezirköprü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.    
Vezirköprü'de Hastaneye Mahkum Taşıyan Ambülans Otomobil ile çarpıştı.

Vezirköprü'de Hastaneye Mahkum Taşıyan Ambülans Otomobil ile çarpıştı.

 

Samsun Vezirköprü ilçesinde hasta bir mahkumu taşıyan ambülans ile otomobil çarpıştı 4 kişi hafif yaralandı.

 

Cumhuriyet Mahallesi İstanbul Caddesi otogar kavşağında meydana gelen kazada İshak Ç. yönetimindeki 55 AV 112 plakalı Ambulans  ile Hatice P. yönetimindeki 41 GH 517 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Kazada, otomobil sürücüsü Hatice P., Asiye Ş., ambülansta bulunan mahkum  B.M.S. ve askeri personel E.U. hafis şekilde yaralandı.

 

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Yaralılar kaldırıldıkları Vezirköprü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.