Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yahya Can Adaylığını Açıkladı

YEREL 12.09.2023 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1952+ kez okundu.
 

Yahya Can Adaylığını Açıkladı

Yahya Can Çal Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Yahya Can Çal Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.   Çal Mahallesine hizmet edebilmek için adaylığını açıkladığını belirten Yahya Can; “Çal Mahallemize hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum.    Çal Mahalle halkımızla iç içe olarak mahallemizin tüm sorunlarını ortandan kaldıracağım.   Bu zamana kazandığım tecrübelerim ile Çal Mahallemize yenilikler katacağım. Çıktığım yolda Halkımızdan destek bekliyorum.    Çal Mahallesinin iyi bir yönetime ihtiyacı var.”dedi.
Yahya Can Çal Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yahya Can Çal Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Çal Mahallesine hizmet edebilmek için adaylığını açıkladığını belirten Yahya Can; “Çal Mahallemize hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum. 

 

Çal Mahalle halkımızla iç içe olarak mahallemizin tüm sorunlarını ortandan kaldıracağım.

 

Bu zamana kazandığım tecrübelerim ile Çal Mahallemize yenilikler katacağım. Çıktığım yolda Halkımızdan destek bekliyorum. 

 

Çal Mahallesinin iyi bir yönetime ihtiyacı var.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.