Ağca Ailesinin mutlu günü

YEREL 28.08.2023 - 18:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2849+ kez okundu.
 

Ağca Ailesinin mutlu günü

Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati Ağca oğlu Avukat Emre Ağca’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati Ağca oğlu Avukat Emre Ağca’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.   Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati ve Özgür Ağca’ın oğlu Emre ile Zafer – Fatma Kaba çiftinin kızları Gülçin hafta sonu Vezirköprü Köprübaşı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen güzel bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.   Genç çiftin nikah şahitliğini Samsun vali yardımcısı Şevket Cinbir ve Tokat Sosyal Hizmetler il müdürü Mahmut Özdemir’in yaptı. Samsun Vali yardımcısı Şevket Cinbir, kıyılan nikah sonrası evlilik cüzdanlarını genç çifte verdikten sonra tavsiyelerde bulundu. Ağcaların düğüne eşi Hayriye Cinbir ile birlikte katılan,  Vali Yardımcısı Cinbir :  “Mutluluklarına şahit olduğumuz hayat yolunda yollarını birleştiren genç çifte bundan sonraki yolculuklarında mutluluklar dileriz” dedi.   Düğün töreninde, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu ve meslek oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   Gelin hanım’ın babası Zafer Kaba ve damat beyin babası Hayati Ağca’ın yanı sıra amcalar Erol ve Kemalettin Ağca davetlilerle tek tek ilgilenerek bu mutlu anlarında yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.    
Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati Ağca oğlu Avukat Emre Ağca’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati Ağca oğlu Avukat Emre Ağca’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Özlem Gazetesi genel yayın yönetmeni Hayati ve Özgür Ağca’ın oğlu Emre ile Zafer – Fatma Kaba çiftinin kızları Gülçin hafta sonu Vezirköprü Köprübaşı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen güzel bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

 

Genç çiftin nikah şahitliğini Samsun vali yardımcısı Şevket Cinbir ve Tokat Sosyal Hizmetler il müdürü Mahmut Özdemir’in yaptı. Samsun Vali yardımcısı Şevket Cinbir, kıyılan nikah sonrası evlilik cüzdanlarını genç çifte verdikten sonra tavsiyelerde bulundu.

Ağcaların düğüne eşi Hayriye Cinbir ile birlikte katılan,  Vali Yardımcısı Cinbir :  “Mutluluklarına şahit olduğumuz hayat yolunda yollarını birleştiren genç çifte bundan sonraki yolculuklarında mutluluklar dileriz” dedi.

 

Düğün töreninde, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu ve meslek oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

Gelin hanım’ın babası Zafer Kaba ve damat beyin babası Hayati Ağca’ın yanı sıra amcalar Erol ve Kemalettin Ağca davetlilerle tek tek ilgilenerek bu mutlu anlarında yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.