Noyan : “Vezirköprü’nün kurtuluşunun yolu kooperatifçilikten geçiyor”

YEREL 12.08.2023 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2377+ kez okundu.
 

Noyan : “Vezirköprü’nün kurtuluşunun yolu kooperatifçilikten geçiyor”

Vezirköprü Ankara Vezirköprülüler önceki dernek başkanı muhasebeci Muhittin Noyan Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Vezirköprü Ankara Vezirköprülüler önceki dernek başkanı muhasebeci Muhittin Noyan Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.   Uzun süre Ankara Vezirköprülüler Dernek Başkanlığı ve bir dönem Ankara Samsunlular Federasyonu Başkanlığı görevi de yapan Noyan , başkanlık dönemlerinde Vezirköprü’nün gelişmesi yönünde kooperatifçilik alanında ciddi çalışmaları olmuştu.    Gazetemizi ziyaret eden Ankara Vezirköprülüler Derneği Onursal Başkanı Muhittin Noyan, Gazetemiz imtiyaz sahibi Kemalletin Ağca ve Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile Vezirköprü’nün genel durumu ile ilgili sohbet etti.   Noyan : “Vezirköprü’de üretim kooperatifleri ve  kooperatifler üst birliği kurma projemizi hayata geçiremememiz hepimizin eksikliği . Vezirköprü’nün kurtuluşunun yolu kooperatifçilikten geçiyor. ”     20-25 yıl önce hayal ettiğimiz kooperatif projemizi hayata geçirebilseydik, bu gün Vezirköprü’de işsizlik ve göç konuşmazdık.  Üretilen ürünlerimizin pazar alanlarını genişletmeyi  ve çeşitliliği konuşurduk.” Dedi 
Vezirköprü Ankara Vezirköprülüler önceki dernek başkanı muhasebeci Muhittin Noyan Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Vezirköprü Ankara Vezirköprülüler önceki dernek başkanı muhasebeci Muhittin Noyan Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
 
Uzun süre Ankara Vezirköprülüler Dernek Başkanlığı ve bir dönem Ankara Samsunlular Federasyonu Başkanlığı görevi de yapan Noyan , başkanlık dönemlerinde Vezirköprü’nün gelişmesi yönünde kooperatifçilik alanında ciddi çalışmaları olmuştu. 
 
Gazetemizi ziyaret eden Ankara Vezirköprülüler Derneği Onursal Başkanı Muhittin Noyan, Gazetemiz imtiyaz sahibi Kemalletin Ağca ve Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile Vezirköprü’nün genel durumu ile ilgili sohbet etti.
 
Noyan : “Vezirköprü’de üretim kooperatifleri ve  kooperatifler üst birliği kurma projemizi hayata geçiremememiz hepimizin eksikliği . Vezirköprü’nün kurtuluşunun yolu kooperatifçilikten geçiyor. ” 
 
 20-25 yıl önce hayal ettiğimiz kooperatif projemizi hayata geçirebilseydik, bu gün Vezirköprü’de işsizlik ve göç konuşmazdık.  Üretilen ürünlerimizin pazar alanlarını genişletmeyi  ve çeşitliliği konuşurduk.” Dedi 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.