Vezirköprü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı

YEREL 30.08.2023 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2421+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri, Vezirköprü Protokolü ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri, Vezirköprü Protokolü ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıl dönümü Vezirköprü'de büyük bir coşku ile kutlandı.   Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya Kaymakamlık Binasında protokol üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti.    30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutlamaları çerçevesinde Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında kutlamalar yapıldı.     30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir ve Vezirköprü Belediye Başkanı  tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.   Törene Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma  Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, Kurum Müdürleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.   Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmasını yapan Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Tekiş ; "Bu eşsiz zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik ve Komutanlık Dehası ile Ordu - Millet bütünlüğü içinde kazanılmıştır."dedi   30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Cumhuriyet Meydanında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Alper Can ile Esat Yılmaz şiir okudu, Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Halk Oyunları gösterisi yapıldı, Vezirköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan Geleneksel Türk Okçuluğu ile güreş branşı ekibi gösteri yaptı.    
30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri, Vezirköprü Protokolü ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri, Vezirköprü Protokolü ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıl dönümü Vezirköprü'de büyük bir coşku ile kutlandı.

 

Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya Kaymakamlık Binasında protokol üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti. 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutlamaları çerçevesinde Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında kutlamalar yapıldı.

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir ve Vezirköprü Belediye Başkanı  tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

 

Törene Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma  Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, Kurum Müdürleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmasını yapan Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Tekiş ; "Bu eşsiz zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik ve Komutanlık Dehası ile Ordu - Millet bütünlüğü içinde kazanılmıştır."dedi

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Cumhuriyet Meydanında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Alper Can ile Esat Yılmaz şiir okudu, Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Halk Oyunları gösterisi yapıldı, Vezirköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan Geleneksel Türk Okçuluğu ile güreş branşı ekibi gösteri yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.