Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Yol Arkadaşlığına İhtiyacımız Var”

YEREL 22.08.2023 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2725+ kez okundu.
 

“Yol Arkadaşlığına İhtiyacımız Var”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’dan, Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye: "Komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var"
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik “yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” sözleriyle yaptığı ittifak çağrısına bir yanıt daha geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, “Komşuluk yetmez” diyerek, MHP lideri Bahçeli’ye MHP’nin Cumhur İttifakı’ndan ayrılmasını ve ardından yeni bir milliyetçi/ülkücü hareket başlatılmasını teklif etti.   Tolga Akalın “Komşuluk yetmez. Türk milliyetçilerinin iktidarı ancak yeni bir ‘Türk Çağı’nı başlatacağımız, üçüncü yolu açmaktan geçmektedir. Milletleşme sürecimizin önündeki en büyük tehdit son 20 yılda Siyasal İslamcılığın, Türk milletini demografik olarak dönüştürme çabalarıdır. Hayatta tek arzusu Türk milliyetçiliğinin iktidarını görmek olan milliyetçi/ülkücü harekete bir iktidar borcumuz var” dedi.   Akalın şunları söyledi:   “Türkiye’nin karşılaştığı ağır tehditler, Türk milliyetçilerine yeni bir yol açma zarureti doğurmaktadır. Biliyoruz ki milletleşmek ve milli kimliğimizi her alanda tahkim etmek, Cumhuriyetimizin en önemli projesidir. Yine kabul etmeliyiz ki milletleşme sürecimizin önündeki en büyük tehdit ise son 20 yılda Siyasal İslamcılığın, Türk milletini demografik olarak dönüştürme çabaları ve Türk milli kimliğini alt kimliklere bölmesidir. Türkiye’nin karşılaştığı ağır tehditler ve Türk milli kimliğinin tahribatı, Türk milliyetçilerine yeni bir yol açma zarureti doğurmaktadır. Komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var!   Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, O’nu kuran Atatürk’ün izindeki Türk milliyetçisi kadroların ve Cumhuriyetimizin kurucu fikri olan Türk milliyetçiliğinin, devletimizi yeniden yönetmesi için komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var! Diğer yandan tüm ömrünü bir davaya vakfetmiş ve hayatta tek arzusu Türk milliyetçiliğinin iktidarını görmek olan milliyetçi/ülkücü harekete de bir iktidar borcumuz var. Türk milliyetçilerinin iktidarı ise ancak yeni bir ‘Türk Çağı’nı başlatacağımız, üçüncü yolu açmaktan geçmektedir. İnanıyorum ki bu çağrı milletimizin ekseriyetinde de büyük karşılık bulacaktır.”        
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’dan, Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye: "Komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var"

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik “yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” sözleriyle yaptığı ittifak çağrısına bir yanıt daha geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, “Komşuluk yetmez” diyerek, MHP lideri Bahçeli’ye MHP’nin Cumhur İttifakı’ndan ayrılmasını ve ardından yeni bir milliyetçi/ülkücü hareket başlatılmasını teklif etti.

 

Tolga Akalın “Komşuluk yetmez. Türk milliyetçilerinin iktidarı ancak yeni bir ‘Türk Çağı’nı başlatacağımız, üçüncü yolu açmaktan geçmektedir. Milletleşme sürecimizin önündeki en büyük tehdit son 20 yılda Siyasal İslamcılığın, Türk milletini demografik olarak dönüştürme çabalarıdır. Hayatta tek arzusu Türk milliyetçiliğinin iktidarını görmek olan milliyetçi/ülkücü harekete bir iktidar borcumuz var” dedi.

 

Akalın şunları söyledi:

 

“Türkiye’nin karşılaştığı ağır tehditler, Türk milliyetçilerine yeni bir yol açma zarureti doğurmaktadır.
Biliyoruz ki milletleşmek ve milli kimliğimizi her alanda tahkim etmek, Cumhuriyetimizin en önemli projesidir. Yine kabul etmeliyiz ki milletleşme sürecimizin önündeki en büyük tehdit ise son 20 yılda Siyasal İslamcılığın, Türk milletini demografik olarak dönüştürme çabaları ve Türk milli kimliğini alt kimliklere bölmesidir. Türkiye’nin karşılaştığı ağır tehditler ve Türk milli kimliğinin tahribatı, Türk milliyetçilerine yeni bir yol açma zarureti doğurmaktadır.
Komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var!

 

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, O’nu kuran Atatürk’ün izindeki Türk milliyetçisi kadroların ve Cumhuriyetimizin kurucu fikri olan Türk milliyetçiliğinin, devletimizi yeniden yönetmesi için komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var! Diğer yandan tüm ömrünü bir davaya vakfetmiş ve hayatta tek arzusu Türk milliyetçiliğinin iktidarını görmek olan milliyetçi/ülkücü harekete de bir iktidar borcumuz var. Türk milliyetçilerinin iktidarı ise ancak yeni bir ‘Türk Çağı’nı başlatacağımız, üçüncü yolu açmaktan geçmektedir. İnanıyorum ki bu çağrı milletimizin ekseriyetinde de büyük karşılık bulacaktır.”
     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.