Başsavcı Kaya, Görevine Başladı

YEREL 31.08.2023 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2181+ kez okundu.
 

Başsavcı Kaya, Görevine Başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun, Adli Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Emre Kaya görevine başladı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun, Adli Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Emre Kaya görevine başladı.   Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin Adli Yargı Kararnamesi’ne göre ülke genelinde 3 bin 423 hakim ve savcının yeri değiştirildi. İlgili kararnameye göre Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığına atanırken, yerine Emre Kaya getirildi.   Başsavcı Kaya, Hendek Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı, İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı, Tatvan Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı ve Finike Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev aldı.   Beşinci Görev Yeri Vezirköprü   Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Emre Kaya göreve başladı.   Başsavcı Kaya, görevde onuncu yılı olduğunu söyleyerek; "Beşinci görev yerim  Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı."dedi   Kaya, Vezirköprü'yü beğendiklerini İfade ederek; " Vezirköprü güzel bir ilçe, halkı çok misafirperver. İlçemizdeki görevimizin gereğini yapmak için bütün mesai arkadaşlarımla birlikte yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.   Misafirperverliğiyle bilinen Kadim Şehir Vezirköprü'ye ve Vezirköprü halkına hizmet etmek benim için büyük bir gururdur."diye konuştu   Başsavcı Emre Kaya Afyon doğumlu olup, evli ve bir çocuk babası.   Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kaya'nın Eşi, Vezirköprü Adliyesi'nde Hakim olarak görev yapmaktadır.    
Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun, Adli Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Emre Kaya görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun, Adli Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Emre Kaya görevine başladı.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin Adli Yargı Kararnamesi’ne göre ülke genelinde 3 bin 423 hakim ve savcının yeri değiştirildi. İlgili kararnameye göre Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığına atanırken, yerine Emre Kaya getirildi.

 

Başsavcı Kaya, Hendek Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı, İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı, Tatvan Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı ve Finike Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev aldı.

 

Beşinci Görev Yeri Vezirköprü

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Emre Kaya göreve başladı.

 

Başsavcı Kaya, görevde onuncu yılı olduğunu söyleyerek; "Beşinci görev yerim  Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı."dedi

 

Kaya, Vezirköprü'yü beğendiklerini İfade ederek; " Vezirköprü güzel bir ilçe, halkı çok misafirperver. İlçemizdeki görevimizin gereğini yapmak için bütün mesai arkadaşlarımla birlikte yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

 

Misafirperverliğiyle bilinen Kadim Şehir Vezirköprü'ye ve Vezirköprü halkına hizmet etmek benim için büyük bir gururdur."diye konuştu

 

Başsavcı Emre Kaya Afyon doğumlu olup, evli ve bir çocuk babası.

 

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kaya'nın Eşi, Vezirköprü Adliyesi'nde Hakim olarak görev yapmaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.