Profilo Vezirköprü Şubesi Açıldı

YEREL 24.08.2023 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3008+ kez okundu.
 

Profilo Vezirköprü Şubesi Açıldı

Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa Mahalsine Profilo Şubesi lüks mağazasıyla hizmete açıldı.
Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa  Mahalsine Profilo Şubesi lüks mağazasıyla hizmete açıldı.   Vezirköprü'de teknolojinin dev markası Profilo mağazası görkemli bir şekilde kapılarını açtı.   Vezirköprü'nün en işlek caddelerinde biri olan Fazıl Ahmet Paşa Mahallesi 110. Sokağa açılan Profilo mağazası açılışında kısa bir konuşma yapan Samsun Profilo Müdürü Serdar; Mağazayı biraz önce gezdim çok güzel bir mağaza olmuş. Hayırlı uğurlu olsun hem Vezirköprü'ye, hem Cavit Beye." dedi   Vezirköprü Profilo mağaza sahibi Cavit Ayan açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti, böylesi önemli bir markanın Vezirköprü'ye Profilo Mağazası açmak kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek; "Bu anlamlı ve önemli günde bizleri yalnız bırakmayan ve açılışımıza teşrif eden herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  Mağazamızda kıymetli insanları ağırlamaktan onur duyacağız, Vezirköprü ve bölgemize hayırlı olsun.”diye konuştu   Profilo Vezirköprü Şubesi Fazıl Ahmet Paşa Mahallesi 110. Sokakta hizmet verecek.   Açılış duası ve açılış kurdelesi kesilmesi ile birlikte Profilo Vezirköprü mağaza içi gezildi.   Açılış yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa Mahalsine Profilo Şubesi lüks mağazasıyla hizmete açıldı.

Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa  Mahalsine Profilo Şubesi lüks mağazasıyla hizmete açıldı.

 

Vezirköprü'de teknolojinin dev markası Profilo mağazası görkemli bir şekilde kapılarını açtı.

 

Vezirköprü'nün en işlek caddelerinde biri olan Fazıl Ahmet Paşa Mahallesi 110. Sokağa açılan Profilo mağazası açılışında kısa bir konuşma yapan Samsun Profilo Müdürü Serdar; Mağazayı biraz önce gezdim çok güzel bir mağaza olmuş. Hayırlı uğurlu olsun hem Vezirköprü'ye, hem Cavit Beye." dedi

 

Vezirköprü Profilo mağaza sahibi Cavit Ayan açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti, böylesi önemli bir markanın Vezirköprü'ye Profilo Mağazası açmak kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek; "Bu anlamlı ve önemli günde bizleri yalnız bırakmayan ve açılışımıza teşrif eden herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  Mağazamızda kıymetli insanları ağırlamaktan onur duyacağız, Vezirköprü ve bölgemize hayırlı olsun.”diye konuştu

 

Profilo Vezirköprü Şubesi Fazıl Ahmet Paşa Mahallesi 110. Sokakta hizmet verecek.

 

Açılış duası ve açılış kurdelesi kesilmesi ile birlikte Profilo Vezirköprü mağaza içi gezildi.

 

Açılış yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.