MHP’nin Yeni Yönetimi Belli Oldu

YEREL 26.08.2023 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1794+ kez okundu.
 

MHP’nin Yeni Yönetimi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partsi Vezirköprü İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce görevlendirilen MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
Milliyetçi Hareket Partsi Vezirköprü İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce görevlendirilen MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan yeni yönetim kurulunu oluşturdu.   Ahmet Aslan,  başkanlığında oluşturulan yeni yönetim  şöyle belirlendi.          Ahmet Aslan-Başkan, Yaşar Taşan-Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı, Cevat Karaca-Başkan Yardımcısı, Şuayip Bulut-Sekreter Medya Halkla İlişkiler, Muzaffer Yılmaz-Kamu Sorumlusu, Murat Çakır-Muhasip, Latif Gülünay-Sivil Toplum Sorumlusu, Şükrü Doğan-Köy ve Mahalle Sorumlusu görevlerinde yer aldı.    Yönetim Kurulu üyeleri ise; Ramazan Atıcı, Fatih Kandemir- Ahmet Bilgin,  Ahmet Kurt, Ali Öztürk, Süleyman Kartal, Arif Güler,  Süleyman Vural, Bahri Zorlu, Harun Çalışkan, Veysel Şahin , Dilek Taşan, Muhammet Altınışık, Enver Türker, Ünal Yıldırım, Zafer Öztürk, Talip Delioğlu, Fatma Kamçı, Zinet Canbolat,  Fitnet Akça ve Şaziment Karabulut.   MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan ; “Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu ve dava arkadaşlarımla Vezirköprü’nün sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağız. Ekibimizin her biri çalışma azmi olan  arkadaşlarımız.    Bu bir bayrak yarışı , aldığımız görevi layıkıyla yapmak bizim borcumuzdur. “ Dedi.    Başkan Aslan : “Yeni görev alan ekip Genel Merkezimiz tarafından tayin edildi.   Önümüz günlerde ivedilikle seçimli genel kurulumuz olacak.   Genel Kurulda partimizin delegesi bize  devam dedikten sonra, gitmeyeceğimiz köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Hepimiz Vezirköprü’nün gelişmesi için çalışacağız.”Dedi 
Milliyetçi Hareket Partsi Vezirköprü İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce görevlendirilen MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Milliyetçi Hareket Partsi Vezirköprü İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce görevlendirilen MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

 

Ahmet Aslan,  başkanlığında oluşturulan yeni yönetim  şöyle belirlendi.       

 

Ahmet Aslan-Başkan, Yaşar Taşan-Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı, Cevat Karaca-Başkan Yardımcısı, Şuayip Bulut-Sekreter Medya Halkla İlişkiler, Muzaffer Yılmaz-Kamu Sorumlusu, Murat Çakır-Muhasip, Latif Gülünay-Sivil Toplum Sorumlusu, Şükrü Doğan-Köy ve Mahalle Sorumlusu görevlerinde yer aldı. 

 

Yönetim Kurulu üyeleri ise; Ramazan Atıcı, Fatih Kandemir- Ahmet Bilgin,  Ahmet Kurt, Ali Öztürk, Süleyman Kartal, Arif Güler,  Süleyman Vural, Bahri Zorlu, Harun Çalışkan, Veysel Şahin , Dilek Taşan, Muhammet Altınışık, Enver Türker, Ünal Yıldırım, Zafer Öztürk, Talip Delioğlu, Fatma Kamçı, Zinet Canbolat,  Fitnet Akça ve Şaziment Karabulut.

 

MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan ; “Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu ve dava arkadaşlarımla Vezirköprü’nün sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağız. Ekibimizin her biri çalışma azmi olan  arkadaşlarımız. 

 

Bu bir bayrak yarışı , aldığımız görevi layıkıyla yapmak bizim borcumuzdur. “ Dedi. 

 

Başkan Aslan : “Yeni görev alan ekip Genel Merkezimiz tarafından tayin edildi.

 

Önümüz günlerde ivedilikle seçimli genel kurulumuz olacak.

 

Genel Kurulda partimizin delegesi bize  devam dedikten sonra, gitmeyeceğimiz köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Hepimiz Vezirköprü’nün gelişmesi için çalışacağız.”Dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.