Adalet Komisyonu Başkanı Özdemir Göreve Başladı

YEREL 18.08.2023 - 18:29, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1708+ kez okundu.
 

Adalet Komisyonu Başkanı Özdemir Göreve Başladı

Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı.
Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı.    Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına Burak Özdemir atandı.   Özdemir, Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na, Adalet Komisyonu Başkanı olarak atandı.   Cumhurbaşkanın imzaladığı 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Kararname ile 3 bin 36’sı adli, 387’si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hâkim ve savcının görev yeri değiştirildi.   Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı.   Özdemir, 2016 yılında Ordu Kumru Adalet Sarayında göreve başladı. Ardından Mardin Kızıltepe Adalet Sarayı ve Yalova Merkez Adalet Sarayı'nda görev yaptı.   DÖRDÜNCÜ GÖREV YERİ VEZİRKÖPRÜ    Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir Hakimler Savcılar Kurulu 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ne  göre  dördüncü görev yeri Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı oldu.   Özdemir Vezirköprü'yü beğendiklerini ifade ederek; "Vezirköprü güzel bir ilçe, görevimizi layığı ile yerine getireceğiz, hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi.
Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı.

Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı. 

 

Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına Burak Özdemir atandı.

 

Özdemir, Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na, Adalet Komisyonu Başkanı olarak atandı.

 

Cumhurbaşkanın imzaladığı 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Kararname ile 3 bin 36’sı adli, 387’si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hâkim ve savcının görev yeri değiştirildi.

 

Vezirköprü Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Özdemir göreve başladı.

 

Özdemir, 2016 yılında Ordu Kumru Adalet Sarayında göreve başladı. Ardından Mardin Kızıltepe Adalet Sarayı ve Yalova Merkez Adalet Sarayı'nda görev yaptı.

 

DÖRDÜNCÜ GÖREV YERİ VEZİRKÖPRÜ 

 

Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir Hakimler Savcılar Kurulu 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ne  göre  dördüncü görev yeri Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı oldu.

 

Özdemir Vezirköprü'yü beğendiklerini ifade ederek; "Vezirköprü güzel bir ilçe, görevimizi layığı ile yerine getireceğiz, hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.