Vezirköprü’de 10 Kasım Atatürk’ü anma programı düzenlendi

12.11.2023 - 00:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1286+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de 10 Kasım Atatürk’ü anma programı düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. Yıl dönümü nedeniyle Kültür Merkezi Konferans salonunda anma programı düzenlendi.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. Yıldönümü nedeniyle Kültür Merkezi Konferans salonunda anma programı düzenlendi.   Mirza Çalışkan İlk-Ortaokulu tarafından hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.  Daha sonra günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma, "Ben Mustafa" adlı gösterinin sergilenmesi ve "10 Kasım Ataya Özlem" konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program sonaerdi.   Programa İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Karababa, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. Yıl dönümü nedeniyle Kültür Merkezi Konferans salonunda anma programı düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. Yıldönümü nedeniyle Kültür Merkezi Konferans salonunda anma programı düzenlendi.

 

Mirza Çalışkan İlk-Ortaokulu tarafından hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.  Daha sonra günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma, "Ben Mustafa" adlı gösterinin sergilenmesi ve "10 Kasım Ataya Özlem" konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program sonaerdi.

 

Programa İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Karababa, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.