Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Özlem Gazetesi 30 Yaşında!

YEREL 24.10.2023 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1822+ kez okundu.
 

Vezirköprü Özlem Gazetesi 30 Yaşında!

Vezirköprü Özlem Gazetesi, yerel basında önemli bir aşama kaydederek 30’uncu meslek yılına girdi.
24 Ekim 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan, Vezirköprü’nün dünyaya açılan penceresi olan, Vezirköprü Özlem Gazetesi okurlarından aldığı gücü tecrübe ile birleştirerek, bugün 29 yılı geride bırakıp 30 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.   Yayın hayatına başladığı günden bu güne aynı heyecanla ; tarafsız, ilkeli, objektif, doğru ve hızlı habercilik yayın anlayışıyla Vezirköprü’nün sesi, kulağı olma yolunda Vezirköprü Özlem Gazetesi kamu görevi olan basın yolculuğunu sürdürmeye devam ediyor.     Basılı yayıncılığın yanı sıra İnternet Gazeteciliği alanında da Vezirköprü’ye hizmet verdiğini söyleyen Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin  Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca : “ Ülkemizde dijital dönemle birlikte basılı yayıncılık zor bir dönemden geçiyor. Yerel bir gazetenin kesintisiz olarak yayın hayatını sürdürebilmesi ve ayakta durabilmesinin çok kıymetli bir hizmet olduğunu düşünüyorum.     Gazetecilik mesleği aslında çok zor olup, bir o kadar da kutsal bir meslektir. Çünkü gazete vatandaş ile devlet arasında köprü işlevini yerine getiriyor. Kamuoyunu gazeteler bilgilendiriyor. Doğru, dürüst ve tarafsız olarak halkı bilgilendiren gazeteler ve gazeteciler halk tarafından  taktir edilir.” Dedi.    Vezirköprü Özlem Gazetesi Kurucusu Kemalettin Ağca ise ; “Vezirköprülü hemşehrilerimiz, okurlarımız ve halkımızdan aldığımız güçle 29 yılı geride bırakıyoruz. Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yılı ilçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.   Vezirköprü Özlem Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini İrfan Ağca, Hukuk Danışmalıklarını ise; Avukatlar Hakan Kiper ve Emre Ağca yürütüyor.    Özlem Gazetesi’nin Köşe Yazarlıklarını da  ;  Hayati Ağca, Yakup Ceylan, Mustafa Erden, Osman Kalyoncu ve Klinik Psikolog Hanife Aygün yapıyor.   Vezirköprü Özlem Gazetesi Ailesi,  kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü dolayısıyla otuzuncu yaş  pastasını kesti.  30’uncu yayın yılımızın ilk çiçeği Gazetemiz Hukuk Danışmanı Avukat Emre Ağca’dan geldi.  İlk ziyaretçilerimiz ise çiçekleri ile Vezirköprü Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin ve Genel Sekreter Mali Müşavir Emre Özsoy oldu.   İlk ziyaretçilerimiz ile ilçe gündemine dair sohbet gerçekleştirdik. 
Vezirköprü Özlem Gazetesi, yerel basında önemli bir aşama kaydederek 30’uncu meslek yılına girdi.

24 Ekim 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan, Vezirköprü’nün dünyaya açılan penceresi olan, Vezirköprü Özlem Gazetesi okurlarından aldığı gücü tecrübe ile birleştirerek, bugün 29 yılı geride bırakıp 30 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

Yayın hayatına başladığı günden bu güne aynı heyecanla ; tarafsız, ilkeli, objektif, doğru ve hızlı habercilik yayın anlayışıyla Vezirköprü’nün sesi, kulağı olma yolunda Vezirköprü Özlem Gazetesi kamu görevi olan basın yolculuğunu sürdürmeye devam ediyor.  

 

Basılı yayıncılığın yanı sıra İnternet Gazeteciliği alanında da Vezirköprü’ye hizmet verdiğini söyleyen Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin  Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca : “ Ülkemizde dijital dönemle birlikte basılı yayıncılık zor bir dönemden geçiyor. Yerel bir gazetenin kesintisiz olarak yayın hayatını sürdürebilmesi ve ayakta durabilmesinin çok kıymetli bir hizmet olduğunu düşünüyorum.  

 

Gazetecilik mesleği aslında çok zor olup, bir o kadar da kutsal bir meslektir. Çünkü gazete vatandaş ile devlet arasında köprü işlevini yerine getiriyor. Kamuoyunu gazeteler bilgilendiriyor. Doğru, dürüst ve tarafsız olarak halkı bilgilendiren gazeteler ve gazeteciler halk tarafından  taktir edilir.” Dedi. 

 

Vezirköprü Özlem Gazetesi Kurucusu Kemalettin Ağca ise ; “Vezirköprülü hemşehrilerimiz, okurlarımız ve halkımızdan aldığımız güçle 29 yılı geride bırakıyoruz. Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yılı ilçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

Vezirköprü Özlem Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini İrfan Ağca, Hukuk Danışmalıklarını ise; Avukatlar Hakan Kiper ve Emre Ağca yürütüyor. 

 

Özlem Gazetesi’nin Köşe Yazarlıklarını da  ;  Hayati Ağca, Yakup Ceylan, Mustafa Erden, Osman Kalyoncu ve Klinik Psikolog Hanife Aygün yapıyor.

 

Vezirköprü Özlem Gazetesi Ailesi,  kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü dolayısıyla otuzuncu yaş  pastasını kesti. 
30’uncu yayın yılımızın ilk çiçeği Gazetemiz Hukuk Danışmanı Avukat Emre Ağca’dan geldi. 
İlk ziyaretçilerimiz ise çiçekleri ile Vezirköprü Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin ve Genel Sekreter Mali Müşavir Emre Özsoy oldu.

 

İlk ziyaretçilerimiz ile ilçe gündemine dair sohbet gerçekleştirdik. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.