Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü’nde Çelik Dönemi

(AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2023 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3156+ kez okundu.
 

Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü’nde Çelik Dönemi

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık üç yıldır vekalet eden komiser Rıdvan Koç’un tayin olması nedeniyle boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine 4.sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çelik atandı.
Vezirköprü  İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık üç yıldır vekalet eden komiser Rıdvan Koç’un tayin olması nedeniyle boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine 4.sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çelik atandı.    Samsun Terme ilçesi’nde Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra Samsun Emniyet İl Müdürlüğü’nde çalışan Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, uzun süredir vekaleten yürütülen Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü’nde  görevine başladı.   “Önceliğimiz  insan” diyen Emniyet Müdürü Çelik : Vezirköprü güzel bir Anadolu şehri. İnsanları doğal,  hatırşinas ve misafirperver. Görev süremiz  için polis ile vatandaş  birlikte  bir mesai sürecimiz  olacak.” Dedi   Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca , gazetemizin hukuk danışmanları  Av. Hakan Kiper ve Av. Emre Ağca yeni göreve başlayan Vezirköprü Emniyet Müdürü Ahmet Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık üç yıldır vekalet eden komiser Rıdvan Koç’un tayin olması nedeniyle boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine 4.sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çelik atandı.

Vezirköprü  İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık üç yıldır vekalet eden komiser Rıdvan Koç’un tayin olması nedeniyle boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine 4.sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çelik atandı. 

 

Samsun Terme ilçesi’nde Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra Samsun Emniyet İl Müdürlüğü’nde çalışan Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, uzun süredir vekaleten yürütülen Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü’nde  görevine başladı.

 

“Önceliğimiz  insan” diyen Emniyet Müdürü Çelik : Vezirköprü güzel bir Anadolu şehri. İnsanları doğal,  hatırşinas ve misafirperver. Görev süremiz  için polis ile vatandaş  birlikte  bir mesai sürecimiz  olacak.” Dedi

 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca , gazetemizin hukuk danışmanları  Av. Hakan Kiper ve Av. Emre Ağca yeni göreve başlayan Vezirköprü Emniyet Müdürü Ahmet Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.