Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprülü Hakim Mersine Atandı

YEREL 28.07.2023 - 18:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2608+ kez okundu.
 

Vezirköprülü Hakim Mersine Atandı

Hakimler ve Savcılar kararnamesi’nde Nurettin Öz Mersin Adliyesine Hakim olarak atandı.
Hakimler ve Savcılar kararnamesi’nde Nurettin Öz Mersin Adliyesine Hakim olarak  atandı.   Vezirköprü’nün Yurtdağ Mahallesi doğan Hakim Öz, ilkokul eğitimini  Yurtdağ mahallesinde , lise eğitimini ise Köprülü Anadolu Lisesinde tamamladı .    Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra stajyerliklerini tamamlayan Nurettin Öz , Hakimlik ve Savcılık sınavlarında başarı göstererek , 2023 Hakim ve Savcılar kararnamesi ile ilk görev yeri olan Mersin adliyesine hakim olarak atandı.
Hakimler ve Savcılar kararnamesi’nde Nurettin Öz Mersin Adliyesine Hakim olarak atandı.

Hakimler ve Savcılar kararnamesi’nde Nurettin Öz Mersin Adliyesine Hakim olarak  atandı.

 

Vezirköprü’nün Yurtdağ Mahallesi doğan Hakim Öz, ilkokul eğitimini  Yurtdağ mahallesinde , lise eğitimini ise Köprülü Anadolu Lisesinde tamamladı . 

 

Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra stajyerliklerini tamamlayan Nurettin Öz , Hakimlik ve Savcılık sınavlarında başarı göstererek , 2023 Hakim ve Savcılar kararnamesi ile ilk görev yeri olan Mersin adliyesine hakim olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.