Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güreş Ağası‘ndan kunduz güreşlerine davet

YEREL 10.08.2023 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2600+ kez okundu.
 

Güreş Ağası‘ndan kunduz güreşlerine davet

Güreş Ağası‘ndan kunduz güreşlerine davet.
17. Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek'ten davet. Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri Güreş Ağası Halil İbrahim Çiçek,  güreş severleri Kunduz er meydanına güreş seyretmeye bekliyor.  Güreş Ağası iş insanı Çİçek :" 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü bütün hemşehrilerimiz programımıza davetlidir." Dedi Program Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali’nin17.sinde ;  Festival’de güreşlerin ve offroad yarışlarının yanısıra Sünnet Şöleni de yer alacak. Sanatçıların konserlerinin de yapılacağı bu yılki festivalde daha önce de ilgi gören Yöresel Yemek Yarışması da yapılacak. Yöresel Yemek Yarışması Katık Böreği, Su Böreği ve Baklalı Dolma kategorilerinde yapılacak. Bu yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 18  Ağustos. Festivalde yapılacak olan bir diğer etkinlikte   ödüllü kavun karpuz yarışması. Festivalin ilk günü olan 22 Ağustos’ta Saat: 16:00’da Çamlık caddesi Kortej Yürüyüşü ile başlayacak olan programda aynı akşam saat: 20:30’da 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi (Çamlık) Parkında yerel sanatçılarımızın konser etkinliği olacak. Festivalin ikinci günü 23 Ağustos Çarşamba günü ise Kunduz’da yağlı güreş karşılaşmaları yapılacak. Yağlı güreşlere 64 başpehlivanın katılacağı belirtiliyor. 3. gün yine Çamlık’ta 20,30’da Koral Yüksel konseri yapılacak Festivalin 4. günü olan cuma günü ise Saat 11:00’de Köprülü Mehmet Paşa Cami’ndeki Mevlid programını, yine saat 16:00’da Çamlık’ta yapılacak olan Sünnet Şöleni takip edecek. Aynı gün saat 17:30 Offroad Seramoni ve Açılış Töreni yapılacak. Festivalin 5. günü olan Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olan Vezirsuyu’ndaki offroad yarışmalarının ilk gün yarışlarının yanı sıra, Çamlık Parkı’nda da saat 15:00’te Yöresel Yemek Yarışması saat 16:00’da ise  Kavun Karpuz Yarışması yapılacak. Festivalin son günü olan 27 Ağustos pazar günü İncesu Mevkii’nde yapılacak olan offroad yarışlarının ikinci gün ayağı tamamlanacak. Offroad ödül töreni ise Saat 17.00’de Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Ağutos ayında yapılan Vezirköprü Belediye Meclisi toplantısında Sosyal ve Kültür Hizmetleri Müdürlüğü Festival için 1 milyon 300 bin lira ödenek ayırdı.  
Güreş Ağası‘ndan kunduz güreşlerine davet.

17. Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek'ten davet.

Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri Güreş Ağası Halil İbrahim Çiçek,  güreş severleri Kunduz er meydanına güreş seyretmeye bekliyor. 

Güreş Ağası iş insanı Çİçek :" 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü bütün hemşehrilerimiz programımıza davetlidir." Dedi

Program
Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali’nin17.sinde ; 
Festival’de güreşlerin ve offroad yarışlarının yanısıra Sünnet Şöleni de yer alacak. Sanatçıların konserlerinin de yapılacağı bu yılki festivalde daha önce de ilgi gören Yöresel Yemek Yarışması da yapılacak.
Yöresel Yemek Yarışması Katık Böreği, Su Böreği ve Baklalı Dolma kategorilerinde yapılacak. Bu yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 18  Ağustos.
Festivalde yapılacak olan bir diğer etkinlikte   ödüllü kavun karpuz yarışması.
Festivalin ilk günü olan 22 Ağustos’ta Saat: 16:00’da Çamlık caddesi Kortej Yürüyüşü ile başlayacak olan programda aynı akşam saat: 20:30’da 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi (Çamlık) Parkında yerel sanatçılarımızın konser etkinliği olacak.
Festivalin ikinci günü 23 Ağustos Çarşamba günü ise Kunduz’da yağlı güreş karşılaşmaları yapılacak. Yağlı güreşlere 64 başpehlivanın katılacağı belirtiliyor.
3. gün yine Çamlık’ta 20,30’da Koral Yüksel konseri yapılacak
Festivalin 4. günü olan cuma günü ise Saat 11:00’de Köprülü Mehmet Paşa Cami’ndeki Mevlid programını, yine saat 16:00’da Çamlık’ta yapılacak olan Sünnet Şöleni takip edecek.
Aynı gün saat 17:30 Offroad Seramoni ve Açılış Töreni yapılacak.
Festivalin 5. günü olan Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olan Vezirsuyu’ndaki offroad yarışmalarının ilk gün yarışlarının yanı sıra, Çamlık Parkı’nda da saat 15:00’te Yöresel Yemek Yarışması saat 16:00’da ise  Kavun Karpuz Yarışması yapılacak.
Festivalin son günü olan 27 Ağustos pazar günü İncesu Mevkii’nde yapılacak olan offroad yarışlarının ikinci gün ayağı tamamlanacak. Offroad ödül töreni ise Saat 17.00’de Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Ağutos ayında yapılan Vezirköprü Belediye Meclisi toplantısında Sosyal ve Kültür Hizmetleri Müdürlüğü Festival için 1 milyon 300 bin lira ödenek ayırdı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.