Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hakemimiz Sefa Adayın Bizleri Gururlandırdı

YEREL 12.09.2023 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1846+ kez okundu.
 

Hakemimiz Sefa Adayın Bizleri Gururlandırdı

Samsun Amatör U 14 liginin 2.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı rakibi Atakent Spor U 14 takımını 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.
Samsun Amatör U 14 liginin 2.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı rakibi Atakent Spor U 14 takımını 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.   Samsun İlkadım Baruthane stadında oynanan mücadelenin ilk dakikalarından itibaren oyuna etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, maçın henüz 13.dakikasında kaptanımız Yusuf Efe İvgen'in ceza sahası içerisinde rakip kaleye attığı şut ağlarla buluşunca1-0 öne geçtik. Baskılı oyununa devam eden takımımız dakikalar 25'i gösterdiğin de, gelişen bir başka atağımızda rakip ceza sahası önünden yaklaşık olarak kaleye 35 metre mesafeden serbest atış kazandı. Topun başına geçen Samet Demir'in kullandığı güzel frikik ile meşin yuvarlak 2.kez filelerle buluşunca 2-0 öne geçtik. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da ilk yarı skoru oldu.   Mücadelenin 2.yarısına yine etkili başlayan  temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı Serhat Çakır ve Kaptan Yusuf Efe İvgenin net pozisyonlarından yararlanamadı.   Maçın 54.dakikasında ani gelişen Atakent Spor atağında rakip oyuncular savunmamızı az adamla yakalayınca rakip golü buldu ve skor 2-1 oldu.   Maçın 68.dakikasında gelişen bir baska atağımızda futbolcumuz Ufuk Düşünmez'in ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı atışını kazandık. Topun başına geçen Emirhan Öncel'in şutunu rakip kaleci ilk pozisyonda çıkardı. Geri dönen topu takip eden  Emirhan Öncel topu ağlarla buluşunca skor 3-1'e geldi.   Mücadelenin 70.dakikasında gelişen rakip Atakent Spor'un atağında rakip oyuncunun kalecimiz Rüzgar Yavuz ile çarpışması sonucunda maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kullanılan penaltı atışını rakip oyuncu dışarı gönderince bu atıştan yararlanamamış oldu.   Mücadele de başka gol olmayınca,  karşılaşma temsilcimizin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanmış oldu.  Bu galibiyetle ligde üst üste 2.maçından da galibiyetle ayrılan Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 6 puanla liderliğe yükseldi.    Samsun U 14 liginin 3.hafta karşılaşmasında ise temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor takımı 12 Eylül 2023 Salı günü Samsun deplasmanında Millet Bahçesi çim sahasında saat 16. 00'da Gaziosmanpaşa Pınar Spor'un konuğu olacak. Temsilcimize başarılar dileriz.         
Samsun Amatör U 14 liginin 2.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı rakibi Atakent Spor U 14 takımını 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Samsun Amatör U 14 liginin 2.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı rakibi Atakent Spor U 14 takımını 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

 

Samsun İlkadım Baruthane stadında oynanan mücadelenin ilk dakikalarından itibaren oyuna etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, maçın henüz 13.dakikasında kaptanımız Yusuf Efe İvgen'in ceza sahası içerisinde rakip kaleye attığı şut ağlarla buluşunca1-0 öne geçtik. Baskılı oyununa devam eden takımımız dakikalar 25'i gösterdiğin de, gelişen bir başka atağımızda rakip ceza sahası önünden yaklaşık olarak kaleye 35 metre mesafeden serbest atış kazandı. Topun başına geçen Samet Demir'in kullandığı güzel frikik ile meşin yuvarlak 2.kez filelerle buluşunca 2-0 öne geçtik. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da ilk yarı skoru oldu.

 

Mücadelenin 2.yarısına yine etkili başlayan  temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U 14 takımı Serhat Çakır ve Kaptan Yusuf Efe İvgenin net pozisyonlarından yararlanamadı.

 

Maçın 54.dakikasında ani gelişen Atakent Spor atağında rakip oyuncular savunmamızı az adamla yakalayınca rakip golü buldu ve skor 2-1 oldu.

 

Maçın 68.dakikasında gelişen bir baska atağımızda futbolcumuz Ufuk Düşünmez'in ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı atışını kazandık. Topun başına geçen Emirhan Öncel'in şutunu rakip kaleci ilk pozisyonda çıkardı. Geri dönen topu takip eden  Emirhan Öncel topu ağlarla buluşunca skor 3-1'e geldi.

 

Mücadelenin 70.dakikasında gelişen rakip Atakent Spor'un atağında rakip oyuncunun kalecimiz Rüzgar Yavuz ile çarpışması sonucunda maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kullanılan penaltı atışını rakip oyuncu dışarı gönderince bu atıştan yararlanamamış oldu.

 

Mücadele de başka gol olmayınca,  karşılaşma temsilcimizin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanmış oldu.  Bu galibiyetle ligde üst üste 2.maçından da galibiyetle ayrılan Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 6 puanla liderliğe yükseldi. 

 

Samsun U 14 liginin 3.hafta karşılaşmasında ise temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor takımı 12 Eylül 2023 Salı günü Samsun deplasmanında Millet Bahçesi çim sahasında saat 16. 00'da Gaziosmanpaşa Pınar Spor'un konuğu olacak.
Temsilcimize başarılar dileriz.
      

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.