Güner Ailesi Yetkiliklere Seslendi

YEREL 27.09.2023 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2348+ kez okundu.
 

Güner Ailesi Yetkiliklere Seslendi

Vezirköprü Aydınlı Mahallesi’nde yaşayan inşaat işçisi Gülami Güner dünya’ya gelen üçüz bebeklerine maddi sıkıntılar nedeniyle bakmakta sıkıntı yaşadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.
Vezirköprü Aydınlı Mahallesi’nde yaşayan inşaat işçisi Gülami Güner dünya’ya gelen üçüz bebeklerine maddi sıkıntılar nedeniyle bakmakta sıkıntı yaşadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.   Güner ailesi, aldıkları üçüz bebek haberiyle büyük bir mutluluk yaşadı. İnşaat işçisi olarak yaşamını sürdüren 45 yaşındaki Gülami Güner ve eşi Meryem Güner çiftinin yaklaşık iki ay önce üçüz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.   Bebeklerine Mustafa Can, Onur ve Asyanaz isimlerini veren çift, gün geçtikçe zor günler yaşamaya başladı.    Çektikleri maddi sıkıntılar yüzünden yetkililere seslenen Güner ailesi Aydınlı  Mahallesi'nde yaşayıp, hem maddi yönden, hem de çocuklarla ilgilenme yönünden bir hayli sıkıntı yaşadıklarını söyledi.    Özellikle kış aylarında inşaatlar kapalı olduğu için önlerindeki kış ayını nasıl atlatacaklarını  düşünen, baba Gülami Güner, bu aylarda ise eşine yardımcı olmak için evden çıkmayarak çocuklarla ilgileniyor.   İnşaat işçisi baba Güner  yetkililerden  maddi destek istedi. “Üçüzlerden hariç  iki tane daha evladım var. Üçüzlerin yanı sıra onların bakım ve okul masrafları belimi bükmekte. Çocuğu olanlar benim ne demek istediğimi anlar. Üçüzlerin maddi ihtiyaçları kadar bakımlarında da bir hayli zorlanıyoruz. Eşim tek olduğu için bakmakta güçlük çekiyor. Çalışmadığım zamanlarda ona yardımcı oluyorum."dedi   Üçüz bebeklere bakmanın zorluklarından bahseden baba Gülami Güner, kimi zaman sabahlara kadar hiç uyumadıklarını söyledi. Kendilerine yapılacak en ufak yardımın dahi yüklerini hafifleteceğini ifade eden Güner; “Hem maddi hem de bakım  konusunda çok zorluk çekiyoruz. Anneleri iki çocukla ve üçüzlerle uğraşıyor.  Allah yardımcımız olsun. En azından maddi anlamda bize destek olunursa çok seviniriz.” ifadelerini kullandı.   İş adamları ve yetkililerden her türlü yardım beklediğini belirten Güner; “Gerek eğitim konusunda gerekse çocukların gelişimi konusunda bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz" şeklinde konuştu.
Vezirköprü Aydınlı Mahallesi’nde yaşayan inşaat işçisi Gülami Güner dünya’ya gelen üçüz bebeklerine maddi sıkıntılar nedeniyle bakmakta sıkıntı yaşadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Vezirköprü Aydınlı Mahallesi’nde yaşayan inşaat işçisi Gülami Güner dünya’ya gelen üçüz bebeklerine maddi sıkıntılar nedeniyle bakmakta sıkıntı yaşadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

 

Güner ailesi, aldıkları üçüz bebek haberiyle büyük bir mutluluk yaşadı. İnşaat işçisi olarak yaşamını sürdüren 45 yaşındaki Gülami Güner ve eşi Meryem Güner çiftinin yaklaşık iki ay önce üçüz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

 

Bebeklerine Mustafa Can, Onur ve Asyanaz isimlerini veren çift, gün geçtikçe zor günler yaşamaya başladı. 

 

Çektikleri maddi sıkıntılar yüzünden yetkililere seslenen Güner ailesi Aydınlı  Mahallesi'nde yaşayıp, hem maddi yönden, hem de çocuklarla ilgilenme yönünden bir hayli sıkıntı yaşadıklarını söyledi. 

 

Özellikle kış aylarında inşaatlar kapalı olduğu için önlerindeki kış ayını nasıl atlatacaklarını  düşünen, baba Gülami Güner, bu aylarda ise eşine yardımcı olmak için evden çıkmayarak çocuklarla ilgileniyor.

 

İnşaat işçisi baba Güner  yetkililerden  maddi destek istedi. “Üçüzlerden hariç  iki tane daha evladım var. Üçüzlerin yanı sıra onların bakım ve okul masrafları belimi bükmekte. Çocuğu olanlar benim ne demek istediğimi anlar. Üçüzlerin maddi ihtiyaçları kadar bakımlarında da bir hayli zorlanıyoruz. Eşim tek olduğu için bakmakta güçlük çekiyor. Çalışmadığım zamanlarda ona yardımcı oluyorum."dedi

 

Üçüz bebeklere bakmanın zorluklarından bahseden baba Gülami Güner, kimi zaman sabahlara kadar hiç uyumadıklarını söyledi. Kendilerine yapılacak en ufak yardımın dahi yüklerini hafifleteceğini ifade eden Güner; “Hem maddi hem de bakım  konusunda çok zorluk çekiyoruz. Anneleri iki çocukla ve üçüzlerle uğraşıyor.  Allah yardımcımız olsun. En azından maddi anlamda bize destek olunursa çok seviniriz.” ifadelerini kullandı.

 

İş adamları ve yetkililerden her türlü yardım beklediğini belirten Güner; “Gerek eğitim konusunda gerekse çocukların gelişimi konusunda bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.