Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü’nün Yeni Kaymakamı Özgür Kaya :

YEREL 08.09.2023 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1954+ kez okundu.
 

Vezirköprü’nün Yeni Kaymakamı Özgür Kaya :

“Önceliğimiz; EĞİTİM, Tarım ve Hayvancılığın Gelişmesi OLACAK!”
Hafta başı  Vezirköprü’de hızlı bir şekilde mesaiye başlayarak, kurum ve kuruluşların yöneticileriyle toplantı yapan, çalışma yol haritasını belirleyen  Genç Kaymakam  Özgür Kaya : Vezirköprü’de  bütün sorunlar elbette ki  önceliğimiz olacak  ancak;  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi,  tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ilk sıralarda olacak.” Dedi  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ve  Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca Kaymakam Özgür Kaya’ya hoş geldin ziyaretinde bulundular.   Ağcaların sorularını yanıtlayan Kaymakam Kaya ;  “İlçe de tanışma sürecinden sonra , kısa, orta ve uzun vade neleri yapacağımızı tespit edeceğiz. Program dahilinde öncelik sırasına göre ilerleyeceğiz.   Milli Bayramlarımızı Coşkulu Kutlayacağız    Vezirköprü’de 18 bin civarında öğrencimiz eğitim ve öğretim görüyor. Bütün kademelerde başarının artırılması yönünde mesai harcayacağız. Milli ve dini, bayramlarımız bizlerin ortak değerleridir. Bütün Milli Bayramlarımızı,  günün anlam ve önemini özümseyerek , katılımı yüksek,  ve coşkulu kutlayacağız.    Aynı Bölgenin İnsanlarıyız    Bölgenin insanıyım, kültürümüz, örf ve adetlerimiz hep aynı, Anadolu insanlarıyız, konuşma şivemiz dahi uyuyor. Vezirköprü’de ilçenin, kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları , siyasi partiler,   bütün katmanlarıyla Vezirköprü ortak paydasında hep birlikte güzel hizmetler edeceğiz.    Tarım ve Hayvancılık Projelerine Yoğunlaşacağız    Vezirköprü nüfusunun yüzde yetmişi  köylerde yüzde otuzu  şehir merkezinde yaşayan kırsalı yoğun olan bir ilçemiz.  Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirlerini iyileştirmemiz için tarıma , meyveciliğe ve  hayvancılığa dayalı projeler üreterek ilçemizin ekonomisine katma değer sağlayacağız.” Vezirköprü’ye Yakışır Yeni Hükümet Binası    İlçeye yeni bir hükümet binası yapılması yönünde önceden çalışma başlatılmış. Vezirköprü bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadım bir ilçemiz.  Vezirköprü’ye yakışır güzel bir mimarisi olan,  yeni bir hükümet binası kazandırmaya çalışacağız. 
“Önceliğimiz; EĞİTİM, Tarım ve Hayvancılığın Gelişmesi OLACAK!”

Hafta başı  Vezirköprü’de hızlı bir şekilde mesaiye başlayarak, kurum ve kuruluşların yöneticileriyle toplantı yapan, çalışma yol haritasını belirleyen  Genç Kaymakam  Özgür Kaya : Vezirköprü’de  bütün sorunlar elbette ki  önceliğimiz olacak  ancak;  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi,  tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ilk sıralarda olacak.” Dedi 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ve  Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca Kaymakam Özgür Kaya’ya hoş geldin ziyaretinde bulundular.

 

Ağcaların sorularını yanıtlayan Kaymakam Kaya ;  “İlçe de tanışma sürecinden sonra , kısa, orta ve uzun vade neleri yapacağımızı tespit edeceğiz. Program dahilinde öncelik sırasına göre ilerleyeceğiz.

 

Milli Bayramlarımızı Coşkulu Kutlayacağız 

 

Vezirköprü’de 18 bin civarında öğrencimiz eğitim ve öğretim görüyor. Bütün kademelerde başarının artırılması yönünde mesai harcayacağız. Milli ve dini, bayramlarımız bizlerin ortak değerleridir. Bütün Milli Bayramlarımızı,  günün anlam ve önemini özümseyerek , katılımı yüksek,  ve coşkulu kutlayacağız. 

 

Aynı Bölgenin İnsanlarıyız 

 

Bölgenin insanıyım, kültürümüz, örf ve adetlerimiz hep aynı, Anadolu insanlarıyız, konuşma şivemiz dahi uyuyor. Vezirköprü’de ilçenin, kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları , siyasi partiler,   bütün katmanlarıyla Vezirköprü ortak paydasında hep birlikte güzel hizmetler edeceğiz. 

 

Tarım ve Hayvancılık Projelerine Yoğunlaşacağız 

 

Vezirköprü nüfusunun yüzde yetmişi  köylerde yüzde otuzu  şehir merkezinde yaşayan kırsalı yoğun olan bir ilçemiz.  Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirlerini iyileştirmemiz için tarıma , meyveciliğe ve  hayvancılığa dayalı projeler üreterek ilçemizin ekonomisine katma değer sağlayacağız.”

Vezirköprü’ye Yakışır Yeni Hükümet Binası 

 

İlçeye yeni bir hükümet binası yapılması yönünde önceden çalışma başlatılmış. Vezirköprü bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadım bir ilçemiz.  Vezirköprü’ye yakışır güzel bir mimarisi olan,  yeni bir hükümet binası kazandırmaya çalışacağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.