Danışman Yalçın’dan Ağcalara Ziyaret

YEREL 10.08.2023 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2280+ kez okundu.
 

Danışman Yalçın’dan Ağcalara Ziyaret

Vezirköprü Ak Parti önceki Gençlik Kolları Başkanı, şimdi ise; TBMM’de Samsun Ak Parti milletvekili Ersen Aksu’ya danışmanlık görevi yapan Murathan Yalçın, Özlem Gazetesi’nde Ağcaları ziyaret etti.
Vezirköprü Ak Parti önceki Gençlik Kolları Başkanı,  şimdi ise; TBMM’de Samsun Ak Parti  milletvekili Ersen Aksu’ya  danışmanlık görevi yapan   Murathan Yalçın,  Özlem Gazetesi’nde Ağcaları ziyaret etti.    Gazetemiz imtiyaz sahibi Kemalettin Ağca, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile Vezirköprü genel sorunlarıyla ilgili geniş sohbet eden Murathan Yalçın :” Vezirköprü Özlem Gazetesi aracılığı ile Vezirköprü’nün gündemini  takip etmemize büyük katkısı oluyor.  Özlem, Vezirköprü ile Ankara arasında köprü görevi görüyor. Ankara’ya  TBMM  gelen, partili partisiz  bütün Vezirköprülü hemşerilerimize kapımız sonuna kadar açık. “Dedi    Yalçın ile Ağcalar, Vezirköprü sorunları ile ilgili geniş  ve genel faydalı bir  sohbet ettiler.  Uzun süredir Ak Parti Samsun milletvekilli Fuat Köktaş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) danışmalık yapmıştı. Murathan Yalçın, şimdi ise Ak Parti Samsun Milletvekili  Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Ersan Aksu’nun danışmalık görevini   yürütüyor.
Vezirköprü Ak Parti önceki Gençlik Kolları Başkanı, şimdi ise; TBMM’de Samsun Ak Parti milletvekili Ersen Aksu’ya danışmanlık görevi yapan Murathan Yalçın, Özlem Gazetesi’nde Ağcaları ziyaret etti.

Vezirköprü Ak Parti önceki Gençlik Kolları Başkanı,  şimdi ise; TBMM’de Samsun Ak Parti  milletvekili Ersen Aksu’ya  danışmanlık görevi yapan   Murathan Yalçın,  Özlem Gazetesi’nde Ağcaları ziyaret etti. 

 

Gazetemiz imtiyaz sahibi Kemalettin Ağca, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile Vezirköprü genel sorunlarıyla ilgili geniş sohbet eden Murathan Yalçın :” Vezirköprü Özlem Gazetesi aracılığı ile Vezirköprü’nün gündemini  takip etmemize büyük katkısı oluyor.  Özlem, Vezirköprü ile Ankara arasında köprü görevi görüyor. Ankara’ya  TBMM  gelen, partili partisiz  bütün Vezirköprülü hemşerilerimize kapımız sonuna kadar açık. “Dedi 

 

Yalçın ile Ağcalar, Vezirköprü sorunları ile ilgili geniş  ve genel faydalı bir  sohbet ettiler. 
Uzun süredir Ak Parti Samsun milletvekilli Fuat Köktaş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) danışmalık yapmıştı.
Murathan Yalçın, şimdi ise Ak Parti Samsun Milletvekili  Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Ersan Aksu’nun danışmalık görevini   yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.