Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak”

YEREL 05.08.2023 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2786+ kez okundu.
 

“Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz'’ın yaptıkları yazılı basın açıklmasında ; "Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak"
Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz'’ın yaptıkları yazılı basın açıklmasında ;    "Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak"   "Sayın Vezirköprü ilçesinde üst makamda bulunan yetkililer ve etkililer tarihi ilçenin hizmet almaması kaderimizdir.   26.07.2023 Tarihli Mahalli Gazetede başlık olarak eski hastanenin 12 dönümün 6 dönümünü hükümet konağı olacak mı sorulu yazıyı okuyunca kader birliği yapan Saadet ve Gelecek Parti teşkilat başkanları olarak hayret ettik yağmurdan kaçarken doluya mı yakalandık diye uzun uzun düşündük.    Anne vefasız baba evlatları terk etti kime sığınacağız.    Çok değerli Vezirköprü ilçesinde ve işe yaramayan anlamını taşıyan kırsal mahallede ikamet eden vatandaşlarımızı Eski Hastane yeri önce sesiz sedasız Tokiye yani Çevre Bakanlığına verilmiş Vezirköprü halkını seven sağlıkla ilgili hizmet eden bir kurum. Sağlık alanında hizmet vermesi için gerekli girişimler yapıldı itirazlar haklı görüldü . Çevre Bakanlığından Sağlık Bakanlığına iade edildi. Çok değerli Vezirköprü'de ikamet eden çok değerli vatandaşımız dikkatinizi çekeriz bizler sizin içinizden birileriz sağlık söz konusu olunca konuşan dil konuşmaz olur gören görmez olur. Çok uğraş verilen Eski Hastane ile ilgili yer için Devleti Temsil eden mülki amiri hükümet yetki ilçe sorumluları toplantı yaparlar diye beklerken mahalli Gazete başlık atmış hükümet konağı için yazışmalar yapılıyor diye haber çıktı.    Sayın yetkililer Vezirköprü'nün mülki amiri ve yetkili Hükmet temsilcileri bizleri de acizane toplantı yaparlarsa bizlerde kardeş partisi temsilcileri olarak görüşmelerimizi ortaya koyanız diye acizane Saadet ve Gelecek partisi yetkileri olarak bir rapor hazırladık.     Vezirköprü halkının lehine düşünmedik Eski Hastaneyi Tokiden kurtardık derken mülki amirin Hükümet Konağı için el koyacağını hayal bile etmedik, yağmurdan kaçarken doluya yakalandı.   Sayın Vezirköprü'de ikamet eden kardeşlerimiz sizlere sesleniyoruz sağlık olmadan yaşamınız mümkünümdür yaşasanız bile her gün ölmek istersiniz. Atalarımız bu yeri Sağlığa Hizmet için tahsis etmişlerdir.    Bizler bir çalışma yaptık aynen görüşmelerimizi hazırladığımız hizmet çizelgesini Vezirköprü Eski Hastanesi Sağlık için Hizmete devam etsin istiyoruz başka amaçla kullanılmasın.   1. Eski Hastanede tüm Aile Hekimleri orada hizmet etsin    2. 112 Acil servis orda hizmet versin.    3. Çocuk Bölümü ve Fizik  Bölümü olarak hizmet etsin.   Bizler 90 bin Vezirköprü'lü adına fertlere değil Topluma Sağlık için bu yerin devamını talep ediyoruz.    Yetkililere sesleniyoruz Sağlığı hiçe sayanlar bir gün sağlığı arar bulamazlar. Bizlere makam değil önemlidir diyoruz."şekilde görüşlerini yazılı olarak kamuoyuna duyudular.  
Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz'’ın yaptıkları yazılı basın açıklmasında ; "Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak"
Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz'’ın yaptıkları yazılı basın açıklmasında ; 

 

"Babanın terk ettiği evlatlara kim sahip çıkacak"

 

"Sayın Vezirköprü ilçesinde üst makamda bulunan yetkililer ve etkililer tarihi ilçenin hizmet almaması kaderimizdir.

 

26.07.2023 Tarihli Mahalli Gazetede başlık olarak eski hastanenin 12 dönümün 6 dönümünü hükümet konağı olacak mı sorulu yazıyı okuyunca kader birliği yapan Saadet ve Gelecek Parti teşkilat başkanları olarak hayret ettik yağmurdan kaçarken doluya mı yakalandık diye uzun uzun düşündük. 

 

Anne vefasız baba evlatları terk etti kime sığınacağız. 

 

Çok değerli Vezirköprü ilçesinde ve işe yaramayan anlamını taşıyan kırsal mahallede ikamet eden vatandaşlarımızı Eski Hastane yeri önce sesiz sedasız Tokiye yani Çevre Bakanlığına verilmiş Vezirköprü halkını seven sağlıkla ilgili hizmet eden bir kurum. Sağlık alanında hizmet vermesi için gerekli girişimler yapıldı itirazlar haklı görüldü . Çevre Bakanlığından Sağlık Bakanlığına iade edildi. Çok değerli Vezirköprü'de ikamet eden çok değerli vatandaşımız dikkatinizi çekeriz bizler sizin içinizden birileriz sağlık söz konusu olunca konuşan dil konuşmaz olur gören görmez olur. Çok uğraş verilen Eski Hastane ile ilgili yer için Devleti Temsil eden mülki amiri hükümet yetki ilçe sorumluları toplantı yaparlar diye beklerken mahalli Gazete başlık atmış hükümet konağı için yazışmalar yapılıyor diye haber çıktı. 

 

Sayın yetkililer Vezirköprü'nün mülki amiri ve yetkili Hükmet temsilcileri bizleri de acizane toplantı yaparlarsa bizlerde kardeş partisi temsilcileri olarak görüşmelerimizi ortaya koyanız diye acizane Saadet ve Gelecek partisi yetkileri olarak bir rapor hazırladık. 

 

 Vezirköprü halkının lehine düşünmedik Eski Hastaneyi Tokiden kurtardık derken mülki amirin Hükümet Konağı için el koyacağını hayal bile etmedik, yağmurdan kaçarken doluya yakalandı.

 

Sayın Vezirköprü'de ikamet eden kardeşlerimiz sizlere sesleniyoruz sağlık olmadan yaşamınız mümkünümdür yaşasanız bile her gün ölmek istersiniz. Atalarımız bu yeri Sağlığa Hizmet için tahsis etmişlerdir. 

 

Bizler bir çalışma yaptık aynen görüşmelerimizi hazırladığımız hizmet çizelgesini Vezirköprü Eski Hastanesi Sağlık için Hizmete devam etsin istiyoruz başka amaçla kullanılmasın.

 

1. Eski Hastanede tüm Aile Hekimleri orada hizmet etsin 

 

2. 112 Acil servis orda hizmet versin. 

 

3. Çocuk Bölümü ve Fizik  Bölümü olarak hizmet etsin.

 

Bizler 90 bin Vezirköprü'lü adına fertlere değil Topluma Sağlık için bu yerin devamını talep ediyoruz. 

 

Yetkililere sesleniyoruz Sağlığı hiçe sayanlar bir gün sağlığı arar bulamazlar. Bizlere makam değil önemlidir diyoruz."şekilde görüşlerini yazılı olarak kamuoyuna duyudular.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.