Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ali Şener Hayatını Kaybetti

24.07.2023 - 20:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2479+ kez okundu.
 

Ali Şener Hayatını Kaybetti

Vezirköprü Tekel Müdürlüğünden emekli Ali Şener hayatını kaybetti.
Vezirköprü Tekel Müdürlüğünden emekli Ali Şener hayatını kaybetti. Kapaklıeşme derneği başkanı olduğu dönemde  Kapaklıeşme festivallerinin yapılmasını sağlayan Ali Şener Vezirköprü damadı olarak Vezirköprü aidiyet duygusu taşıyan, Vezirköprü sorunların kafa yoran örnek ve renkli kişiliği sahip bir şahsiyetti. Tekelden emekli rahmetli Latif çavuşun damadı Latife Şener’in eşi Harun Latif Şener,  Merve Akyel, Zeynep Fişekçi’nin babaları Ahmet Akyel ve Türker Fişekçi’nin kayınpederi Vezirköprü Tekel Müdürlüğü’nden  emekli Ali Şener ‘in cenazesi yarın (25 Temmuz 2023 Salı) Samsun’daki evinden alınarak öğlen namazına müteakip İlkadım Gürbüz Camiinde cenaze namazı kılınıp Samsun Derecik Mezarlığına defnedilecektir.
Vezirköprü Tekel Müdürlüğünden emekli Ali Şener hayatını kaybetti.

Vezirköprü Tekel Müdürlüğünden emekli Ali Şener hayatını kaybetti.

Kapaklıeşme derneği başkanı olduğu dönemde  Kapaklıeşme festivallerinin yapılmasını sağlayan Ali Şener Vezirköprü damadı olarak Vezirköprü aidiyet duygusu taşıyan, Vezirköprü sorunların kafa yoran örnek ve renkli kişiliği sahip bir şahsiyetti.

Tekelden emekli rahmetli Latif çavuşun damadı Latife Şener’in eşi Harun Latif Şener,  Merve Akyel, Zeynep Fişekçi’nin babaları Ahmet Akyel ve Türker Fişekçi’nin kayınpederi Vezirköprü Tekel Müdürlüğü’nden  emekli Ali Şener ‘in cenazesi yarın (25 Temmuz 2023 Salı) Samsun’daki evinden alınarak öğlen namazına müteakip İlkadım Gürbüz Camiinde cenaze namazı kılınıp Samsun Derecik Mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.