Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

13. VEZİRKÖPRÜ OFFROAD YARIŞI START ALIYOR…

25.08.2023 - 18:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1752+ kez okundu.
 

13. VEZİRKÖPRÜ OFFROAD YARIŞI START ALIYOR…

PETLAS 2023 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 3. AYAK VEZİRKÖPRÜ YARIŞI
TOSFED-Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, ICRYPEX Anasponsorluğundaki Ulusal Yarış Takviminde sıradaki durak Samsun. PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası üçüncü ayak yarışı, Samsun Otomobil Spor Kulübü tarafından 25-27 Ağustos 2023 tarihlerinde Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilecek. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Türkiye Offroad Şampiyonası’nın bir ayağını ilçemizde organize edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, Samsun Otomobil Spor Kulübü ile başarılı çalışmalar neticesinde ilçe olarak bu büyük organizasyonun hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Ayrıca, “PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın yedi ayağından birisine bir kez daha ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsun Otomobil Spor Kulübü Başkanı Bilal Altunay, kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade ederken, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda birçok ulusal ve mahalli yarışa ev sahipliği yaptı. Türkiye Offroad Şampiyonası kapsamında dört kez 'Yılın En İyi Organizasyonu' ödülüne layık görülen kulübümüz, otomobil sporlarının gelişmesi ve bölgemizin tanıtımına dair birçok projede yer aldı. Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmesi ve offroad gibi branşların daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba ve destek veren Federasyon Başkanımız Eren Üçlertoprağı’na spor camiası olarak teşekkürü bir borç biliriz. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, bölgemizde yer alan kamu kurumlarının, sponsorlarımızın ve TOSFED’in desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi.  Yarışma Programı: • Start Seremonisi- 25 Ağustos 2023 Cuma Saat 17.30 – Vezirköprü Çamlık Parkı • Mukavemet Etabı – 26 Ağustos 2023 Cumartesi Saat 10.30-16.30 arası – Vezirsuyu Tabiat Parkı • Seyirci Etabı – 27 Ağustos 2023 Pazar Saat 10.30-14.30 arası – Vezirköprü İncesu Mevkii • Ödül Töreni – 27 Ağustos 2023 Pazar Saat 17.00 – Vezirköprü Kültür Merkezi  
PETLAS 2023 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 3. AYAK VEZİRKÖPRÜ YARIŞI

TOSFED-Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, ICRYPEX Anasponsorluğundaki Ulusal Yarış Takviminde sıradaki durak Samsun. PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası üçüncü ayak yarışı, Samsun Otomobil Spor Kulübü tarafından 25-27 Ağustos 2023 tarihlerinde Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilecek.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Türkiye Offroad Şampiyonası’nın bir ayağını ilçemizde organize edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, Samsun Otomobil Spor Kulübü ile başarılı çalışmalar neticesinde ilçe olarak bu büyük organizasyonun hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Ayrıca, “PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın yedi ayağından birisine bir kez daha ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsun Otomobil Spor Kulübü Başkanı Bilal Altunay, kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade ederken, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda birçok ulusal ve mahalli yarışa ev sahipliği yaptı. Türkiye Offroad Şampiyonası kapsamında dört kez 'Yılın En İyi Organizasyonu' ödülüne layık görülen kulübümüz, otomobil sporlarının gelişmesi ve bölgemizin tanıtımına dair birçok projede yer aldı. Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmesi ve offroad gibi branşların daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba ve destek veren Federasyon Başkanımız Eren Üçlertoprağı’na spor camiası olarak teşekkürü bir borç biliriz. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, bölgemizde yer alan kamu kurumlarının, sponsorlarımızın ve TOSFED’in desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi. 

Yarışma Programı:
• Start Seremonisi- 25 Ağustos 2023 Cuma Saat 17.30 – Vezirköprü Çamlık Parkı
• Mukavemet Etabı – 26 Ağustos 2023 Cumartesi Saat 10.30-16.30 arası – Vezirsuyu Tabiat Parkı
• Seyirci Etabı – 27 Ağustos 2023 Pazar Saat 10.30-14.30 arası – Vezirköprü
İncesu Mevkii
• Ödül Töreni – 27 Ağustos 2023 Pazar Saat 17.00 – Vezirköprü Kültür Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.