Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kuşlar traktöre yuva yaptı

YEREL 21.07.2023 - 18:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2855+ kez okundu.
 

Kuşlar traktöre yuva yaptı

Çiftçi Mevlüt Arslan kuşların yuva yaptığı traktörünü kullanmıyor.
Çiftçi Mevlüt Arslan kuşların yuva yaptığı traktörünü kullanmıyor.     Vezirköprü Kunduz Paraca Yaylasında, hayvancılık yapan Mevlüt Arslan traktörü ile köyüne giderken bir anda kuşların etrafında döndüğünü fark etti.   Kuşların bu davranışından şüphelenen Arslan traktörünü kontrol ettiğinde kuşların yuva yaptığını fark etti.   Arslan "Kuşların dönmesinden şüphelenerek traktörümün kaputunu açtım ve kuşların kaputun içersine yuva yaptıklarını fark ettim, yavru kuşlar yuvadan uçana kadar traktörümü yerinden hareket ettirmiyorum. Hayırlısı Allah traktörü kullanamıyoruz ama kuşların yuvasını bozmaya da gönlümüz razı olmadı."       
Çiftçi Mevlüt Arslan kuşların yuva yaptığı traktörünü kullanmıyor.

Çiftçi Mevlüt Arslan kuşların yuva yaptığı traktörünü kullanmıyor.  

 

Vezirköprü Kunduz Paraca Yaylasında, hayvancılık yapan Mevlüt Arslan traktörü ile köyüne giderken bir anda kuşların etrafında döndüğünü fark etti.

 

Kuşların bu davranışından şüphelenen Arslan traktörünü kontrol ettiğinde kuşların yuva yaptığını fark etti.

 

Arslan "Kuşların dönmesinden şüphelenerek traktörümün kaputunu açtım ve kuşların kaputun içersine yuva yaptıklarını fark ettim, yavru kuşlar yuvadan uçana kadar traktörümü yerinden hareket ettirmiyorum. Hayırlısı Allah traktörü kullanamıyoruz ama kuşların yuvasını bozmaya da gönlümüz razı olmadı."   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.