Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mencek Deresi Üzerindeki Köprü Tehlike Saçıyor

YEREL 07.10.2023 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1768+ kez okundu.
 

Mencek Deresi Üzerindeki Köprü Tehlike Saçıyor

Vezirköprü Bahçelievler ve Esentepe Mahallesini birbirine bağlayan köprünün sağındaki ve solundaki boşluklar yayaları ve sürücüleri korkutuyor.
Vezirköprü Bahçelievler ve Esentepe Mahallesini birbirine bağlayan köprünün sağındaki ve solundaki boşluklar  yayaları ve sürücüleri korkutuyor.   Vezirköprü ilçesinde iki  mahallenin birbirine bağlantısını sağlayan köprünün, sağındaki ve solundaki boşluklar yayaları ve sürücüleri korkutmasına rağmen vatandaşlar ve öğrenciler tarafından kullanılmaya devam ediyor. "Yetkililere Sesimizi Duyurmak İstiyoruz"   Esentepe Mahalle Muhtarı Semra Ersoy; "Esentepe Mahallesi Mutlu Kent Caddesi istikametinde,  Bahçelievler Mahallesi ile Esentepe Mahallesini bağlayan Mencek deresi üzerindeki köprünün sağında ve solunda araçların ve yayaların fark edemediği boşluklar bulunmakta. Belediyemize ve DSİ'ye tehlike arz eden bu sorun iletilmiş ancak sonuç alınamamıştır.   Basın aracılığı ile yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz" dedi.
Vezirköprü Bahçelievler ve Esentepe Mahallesini birbirine bağlayan köprünün sağındaki ve solundaki boşluklar yayaları ve sürücüleri korkutuyor.

Vezirköprü Bahçelievler ve Esentepe Mahallesini birbirine bağlayan köprünün sağındaki ve solundaki boşluklar  yayaları ve sürücüleri korkutuyor.

 

Vezirköprü ilçesinde iki  mahallenin birbirine bağlantısını sağlayan köprünün, sağındaki ve solundaki boşluklar yayaları ve sürücüleri korkutmasına rağmen vatandaşlar ve öğrenciler tarafından kullanılmaya devam ediyor.
"Yetkililere Sesimizi Duyurmak İstiyoruz"

 

Esentepe Mahalle Muhtarı Semra Ersoy; "Esentepe Mahallesi Mutlu Kent Caddesi istikametinde,  Bahçelievler Mahallesi ile Esentepe Mahallesini bağlayan Mencek deresi üzerindeki köprünün sağında ve solunda araçların ve yayaların fark edemediği boşluklar bulunmakta. Belediyemize ve DSİ'ye tehlike arz eden bu sorun iletilmiş ancak sonuç alınamamıştır.

 

Basın aracılığı ile yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.