Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Öğretmen İlhan Çokgezen vefat etti

YEREL 01.08.2023 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1629+ kez okundu.
 

Öğretmen İlhan Çokgezen vefat etti

Vezirköprü'de uzun dönem öğretmenlik yapan, daha sonra Samsun'da farklı okullarında çalıştıktan sonra emekli olup, Samsun'a yerleşen öğretmen İlhan Çokgezen (73) hayatını kaybetti.
            Vezirköprü'de uzun dönem öğretmenlik yapan, daha sonra Samsun'da farklı okullarında çalıştıktan sonra emekli olup,  Samsun'a yerleşen öğretmen İlhan Çokgezen (73)  hayatını kaybetti.                Merhum Osman Çokgezen'in oğlu, emekli öğretmen İlter Çokgezen'in eşi, Özge ve Özgün Çokgezen'in babaları, Rezzan ve Hasan Çokgezen'in kardeşi, İlhan Çokgezen vefat etti.              Çokgezen'in cenazesi 02.08.2023 Çarşamba günü (yarın) ikindi namazına müteakiben Köprülü Mehmet Paşa Caminde cenaze namazı kılınıp Karlık Mezarlığına defnedilecek.
Vezirköprü'de uzun dönem öğretmenlik yapan, daha sonra Samsun'da farklı okullarında çalıştıktan sonra emekli olup, Samsun'a yerleşen öğretmen İlhan Çokgezen (73) hayatını kaybetti.

            Vezirköprü'de uzun dönem öğretmenlik yapan, daha sonra Samsun'da farklı okullarında çalıştıktan sonra emekli olup,  Samsun'a yerleşen öğretmen İlhan Çokgezen (73)  hayatını kaybetti.

 

 

           Merhum Osman Çokgezen'in oğlu, emekli öğretmen İlter Çokgezen'in eşi, Özge ve Özgün Çokgezen'in babaları, Rezzan ve Hasan Çokgezen'in kardeşi, İlhan Çokgezen vefat etti.

 

           Çokgezen'in cenazesi 02.08.2023 Çarşamba günü (yarın) ikindi namazına müteakiben Köprülü Mehmet Paşa Caminde cenaze namazı kılınıp Karlık Mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.