Yılın İtfaiyecisi Ödülü Verildi

YEREL 30.09.2023 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2261+ kez okundu.
 

Yılın İtfaiyecisi Ödülü Verildi

Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülü verildi.
Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülü verildi.   25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan İtfaiye haftası  etkinlikleri çerçevesinde Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’inde katılımları ile kutlama töreni düzenlendi.    Kutlama töreninde Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülünü, Sendika Başkanı Savaş Gayretli ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir takdim etti.   Vezirköprü İtfaiye amiri Alper Çoruh “Büyük bir özveri ile canları pahasına  çalışan "Bir hayat daha kurtarabilir miyiz?” inancıyla yangın ve doğal afetlerle mücadele eden teşkilatımızın  İtfaiye Haftası'nı kutluyoruz. Yılın İtfaiyecisi seçilen personelimiz Mustafa Avşin Sezer’i de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülü verildi.

Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülü verildi.

 

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan İtfaiye haftası  etkinlikleri çerçevesinde Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’inde katılımları ile kutlama töreni düzenlendi. 

 

Kutlama töreninde Vezirköprü İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Afşin Sezer’e yılın itfaiyecisi ödülünü, Sendika Başkanı Savaş Gayretli ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir takdim etti.

 

Vezirköprü İtfaiye amiri Alper Çoruh “Büyük bir özveri ile canları pahasına  çalışan "Bir hayat daha kurtarabilir miyiz?” inancıyla yangın ve doğal afetlerle mücadele eden teşkilatımızın  İtfaiye Haftası'nı kutluyoruz. Yılın İtfaiyecisi seçilen personelimiz Mustafa Avşin Sezer’i de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.