Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Edis ve Ağa Çiçek'ten Güreş ve Festivale Davet

YEREL 05.08.2023 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2967+ kez okundu.
 

Başkan Edis ve Ağa Çiçek'ten Güreş ve Festivale Davet

Başkan Edis ve Ağa Çiçek'ten Güreş ve Festivale Davet
Bu yıl 22 - 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak olan " 17. Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa, Turizm Festivali  - Kunduz Yağlı Güreşleri " ile ilgili olarak Ankara'ya giden  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek  ile birlikte Ankara'da yaşayan Samsun ve Vezirköprü orjinli Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yönetim kurulları ile bir araya gelerek davetiyelerin dağıtımını yaptı.    Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı İbrahim Işık organizasyonunda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Ibrahım Sadık Edis: "Karadeniz'in Kırkpınarı olan güreşler ile birlikte gerçekleştireceğimiz Festivalde  sizleri de her yıl olduğu gibi aramızda görmek istiyoruz. Ilcemiz için önemli bir tanıtım olan etkinlik Samsun'un ilçeleri arasında öne çıkan, tüm ülkemiz genelinde de ilgi bulan, yoğun katılımın olduğu bir organizasyon. Bu yıl da hep birlikte yüzümüzün akıyla başarıyla gerçekleştirmek istiyoruz. Sizin şahsınızda tüm hemşehrilerimize daveti iletmek istedik." dedi.    17. Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek'de: "Vezirköprü Kunduz Güreşleri'nde bu yılda Turkiye'nin en iyi başpehlivanları güreş tutacak. Vezirköprü'nün şanına yakışır bir etkinlik olacak." dedi.   Konuşmalar sonrası Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve 17. Kunduz  Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek birlikte davetiyeleri önce Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu Başkanı İbrahim Işık'tan başlamak üzere MHP eski Milletvekili adayı  - MYK üyesi Hami Korkmaz'a, Ankara &Vezirkopru Platformu Yönetimi adına Başkan Mustafa Sezer'e, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür'e, Saridibek Köyü Dernek Başkanı Mehmet Arduç'a, Karaköy Dernek Başkanı Hasan Güneş'e, Başkent Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Celal Yeter'e ve Havza Beyören Köyü Dernek Başkanı Lütfi Bolut'a üyelerine de iletmek üzere takdim ettiler. 
Başkan Edis ve Ağa Çiçek'ten Güreş ve Festivale Davet

Bu yıl 22 - 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak olan " 17. Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa, Turizm Festivali  - Kunduz Yağlı Güreşleri " ile ilgili olarak Ankara'ya giden  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek  ile birlikte Ankara'da yaşayan Samsun ve Vezirköprü orjinli Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yönetim kurulları ile bir araya gelerek davetiyelerin dağıtımını yaptı. 

 

Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı İbrahim Işık organizasyonunda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Ibrahım Sadık Edis: "Karadeniz'in Kırkpınarı olan güreşler ile birlikte gerçekleştireceğimiz Festivalde  sizleri de her yıl olduğu gibi aramızda görmek istiyoruz. Ilcemiz için önemli bir tanıtım olan etkinlik Samsun'un ilçeleri arasında öne çıkan, tüm ülkemiz genelinde de ilgi bulan, yoğun katılımın olduğu bir organizasyon. Bu yıl da hep birlikte yüzümüzün akıyla başarıyla gerçekleştirmek istiyoruz. Sizin şahsınızda tüm hemşehrilerimize daveti iletmek istedik." dedi. 

 

17. Kunduz Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek'de: "Vezirköprü Kunduz Güreşleri'nde bu yılda Turkiye'nin en iyi başpehlivanları güreş tutacak. Vezirköprü'nün şanına yakışır bir etkinlik olacak." dedi.

 

Konuşmalar sonrası Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve 17. Kunduz  Güreşleri Ağası Halil ibrahim Çiçek birlikte davetiyeleri önce Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu Başkanı İbrahim Işık'tan başlamak üzere MHP eski Milletvekili adayı  - MYK üyesi Hami Korkmaz'a, Ankara &Vezirkopru Platformu Yönetimi adına Başkan Mustafa Sezer'e, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür'e, Saridibek Köyü Dernek Başkanı Mehmet Arduç'a, Karaköy Dernek Başkanı Hasan Güneş'e, Başkent Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Celal Yeter'e ve Havza Beyören Köyü Dernek Başkanı Lütfi Bolut'a üyelerine de iletmek üzere takdim ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.