Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprülü Okçular Dereceye Girdiler

YEREL 05.09.2023 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2500+ kez okundu.
 

Vezirköprülü Okçular Dereceye Girdiler

Samsun 19Mayıs ilçesinde 3. sü düzenlenen Nebiyan Doğa Festivali kapsamında Geleneksel Okçuluk Yarışması yapıldı.
Samsun 19Mayıs ilçesinde 3. sü düzenlenen Nebiyan Doğa Festivali kapsamında Geleneksel  Okçuluk Yarışması yapıldı.    Festival kapsamında değişik yarışmaların ve etkinliklerin olduğu festivalde Geleneksel Okçuluk Yarışmasında3 İL 6 Kulüp toplam 81 kişinin katıldığı yarışmada; Minik Kızlar Melike Ünlü 2. Olup 1.000 TL, Minik Erkekler Ömer Karaman 3. Olup 500 TL Yıldız Erkekler,  Kerim Coruk 3. Olup 500 TL ve Büyük Bayanlar Melike Kurnaz 1. Olup 2.000 TL para ödülü aldılar.   Gazetemize konuşan Vezirköprü Gençlik Spor Geleneksel Okçu Antrenörü Murat Balıkçı; "Unutulmaya Yüz tutmuş olan Ata sporu Geleneksel okçuluk sporu Vezirköprü'de iyi yerlerde seyir ediyor.  Gerek Minikler gerek Yıldızlar gerekse Büyükler kategorisi olsun derece alan ve başarılı sporcularımız var. Disiplin istek ve gayretli çalışmaların karşılığıdır bunlar. Biz bu sporun Vezirköprü'deki neferleriyiz. Sporcularımız bu Branşta daha iyi yerlerde göreceğimize eminim.   Yarışmada derece alan Sporcularımızı tebrik eder,  tüm sporcularımıza ve Velilerimiz Teşekkür ederim. "dedi 
Samsun 19Mayıs ilçesinde 3. sü düzenlenen Nebiyan Doğa Festivali kapsamında Geleneksel Okçuluk Yarışması yapıldı.

Samsun 19Mayıs ilçesinde 3. sü düzenlenen Nebiyan Doğa Festivali kapsamında Geleneksel  Okçuluk Yarışması yapıldı. 

 

Festival kapsamında değişik yarışmaların ve etkinliklerin olduğu festivalde Geleneksel Okçuluk Yarışmasında3 İL 6 Kulüp toplam 81 kişinin katıldığı yarışmada; Minik Kızlar Melike Ünlü 2. Olup 1.000 TL, Minik Erkekler Ömer Karaman 3. Olup 500 TL Yıldız Erkekler,  Kerim Coruk 3. Olup 500 TL ve Büyük Bayanlar Melike Kurnaz 1. Olup 2.000 TL para ödülü aldılar.

 

Gazetemize konuşan Vezirköprü Gençlik Spor Geleneksel Okçu Antrenörü Murat Balıkçı; "Unutulmaya Yüz tutmuş olan Ata sporu Geleneksel okçuluk sporu Vezirköprü'de iyi yerlerde seyir ediyor.  Gerek Minikler gerek Yıldızlar gerekse Büyükler kategorisi olsun derece alan ve başarılı sporcularımız var. Disiplin istek ve gayretli çalışmaların karşılığıdır bunlar. Biz bu sporun Vezirköprü'deki neferleriyiz. Sporcularımız bu Branşta daha iyi yerlerde göreceğimize eminim.

 

Yarışmada derece alan Sporcularımızı tebrik eder,  tüm sporcularımıza ve Velilerimiz Teşekkür ederim. "dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.