Samsun Yine Kabusu Yaşadı

YEREL 04.10.2023 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 875+ kez okundu.
 

Samsun Yine Kabusu Yaşadı

Samsun’da etkili olan sağanak, sele dönüştü. Şehir merkezinde 20 dakika süren aşırı yağış yolların göle dönmesine neden oldu.
Samsun’da etkili olan sağanak, sele dönüştü. Şehir merkezinde 20 dakika süren aşırı yağış yolların göle dönmesine neden oldu.   SAMSUN'DA SAĞANAK    Meteoroloji ve AFAD günler öncesinden Samsun’da ‘turuncu kod’ uyarısı verdi. Yağış akşam saatlerinde başlarken 20 dakika boyunca bardaktan boşalırcasına yağan sağanak su birikintilerine ardından da yolların dereye dönmesine neden oldu. Şehrin ana cadde ve yolları suyla kaplanırken, suyun debisi nedeniyle birçok araç yolda kaldı.   ANA ARTER KAPATILDI    Yağışın pazar günü ve akşam saatlerinde olması bir faciayı önlerken, şehrin en çok arabanın geçtiği Atatürk Bulvarı birçok ana arter tedbir amaçlı kapatıldı. Suyla kaplanan ana yollarda ise ekipler tahliye çalışması başlattılar. Evlerinde olmayan vatandaşlar kendi imkanları ile gidecekleri yere ulaşmaya çalışırken, yağmurun etkisini yitirmesi ile çekilen sel sularının ardından cadde ve sokaklar normale döndü.   TRAMVAYDA AKSAMA    Şiddetli yağış nedeniyle tramvay hatlarında aksamalar meydana gelirken, birçok arabada da mekanik sorun meydana geldi.                  
Samsun’da etkili olan sağanak, sele dönüştü. Şehir merkezinde 20 dakika süren aşırı yağış yolların göle dönmesine neden oldu.

Samsun’da etkili olan sağanak, sele dönüştü. Şehir merkezinde 20 dakika süren aşırı yağış yolların göle dönmesine neden oldu.

 

SAMSUN'DA SAĞANAK 

 

Meteoroloji ve AFAD günler öncesinden Samsun’da ‘turuncu kod’ uyarısı verdi. Yağış akşam saatlerinde başlarken 20 dakika boyunca bardaktan boşalırcasına yağan sağanak su birikintilerine ardından da yolların dereye dönmesine neden oldu. Şehrin ana cadde ve yolları suyla kaplanırken, suyun debisi nedeniyle birçok araç yolda kaldı.

 

ANA ARTER KAPATILDI 

 

Yağışın pazar günü ve akşam saatlerinde olması bir faciayı önlerken, şehrin en çok arabanın geçtiği Atatürk Bulvarı birçok ana arter tedbir amaçlı kapatıldı. Suyla kaplanan ana yollarda ise ekipler tahliye çalışması başlattılar. Evlerinde olmayan vatandaşlar kendi imkanları ile gidecekleri yere ulaşmaya çalışırken, yağmurun etkisini yitirmesi ile çekilen sel sularının ardından cadde ve sokaklar normale döndü.

 

TRAMVAYDA AKSAMA 

 

Şiddetli yağış nedeniyle tramvay hatlarında aksamalar meydana gelirken, birçok arabada da mekanik sorun meydana geldi.

                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.